Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el anyunak, hogy idősebb barátom van?
17 éves vagyok, és egy 25 éves fiú a barátom. Anyuék nem tudják. Mivel ez még nagyon a kapcsolat eleje, "titokban" vagyunk együtt, csak pár barátunk tud rólunk. Tudom, előbb utóbb úgyis ki fog derülni ez az egész. Hogy mondjam el anyuéknak, hogy ne legyenek rám emiatt mérgesek?
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Bunkók kíméljenek!!!
ez nkm is nagyon nehéz volt..
én 12/L ő 22/F
de szerencsémre anyuék megértették:)
Szia anyu,képzeld,van barátom!:)
Igen,hány éves?
25,de nagyon rendes! Tiis megfogjátok őt szeretni,aranyos srác.
Ne haragudj, de azzal, hogy ennyire titkolózol ("csak pár barátunk tud róla"), számomra elárultad, hogy Te sem tartod teljesen optimálisnak a dolgot. A szüleidtől miért tartasz? Anyuka leszid, apuka megver? Szerintem onnantól beszélhetünk kapcsolatról, ha vállaljátok egymást, mert meg vagytok győződve arról, hogy jók vagytok együtt. Előbb ezt tanuljátok meg, utána jöhet a többi.
Egyéb iránt, 24 éves fejjel azt mondhatom, a Ti korotokban még nagyon sok az a 8 év különbség, de próba - szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!