Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el hogy 5 évvel idősebb?
Anyámmal sose beszéltem.. de azért szerintem jó ha tud róla mi is van velem úgy isten igazán.. és nem tudom hogy mondjam meg neki h a barátom van. főleg h 5 évvel idősebb... Sose beszéltem a saját anyámmal ilyenekről. és ez a kapcsolat viszont már kezd komolyodni és nem tudom félek. S: lehet csak túlreagálom.. de mi van ha eltilt a sráctól... vagy valami hasonló... azt nem bírnám ki.. S:
20alatt/L
Ismertem egy lányt, aki 14 évesen jött össze egy 35 éves pasival. Tök jól megvoltak és a lány szülei is szerették a pasit.
Kérdés, hogy ha vele egyidős sráccal jön össze inkább, akkor mennyivel jobb?
Talán a szex jobb? Vagy az egyéb dolgok, amikben pont ugyanannyira tapasztalatlan, mint a csaj?
Miért olyan fura, hogy egy 20 éves pasi után nem érdeklődik 20 éves korú csaj? A 20 éves csajok meg sokszor még idősebbet keresnek. Nincs ebben semmi különös. Ha valaki rendes, akkor 35 évesen is az, ha meg nem, akkor lehet 14 éves, az is tudja bántani, fizikailag és lelkileg is...
mond el neki, hogy van ez a srác... meg fogja kérdezni, hogy hány éves. nyugi, tőlem is ily módon tudta meg, hogy a barátom előbb lesz 19 mint én 15 :)
mellesleg, nem csak a szexet akarta tőlem.
lassan 6 éve együtt vagyunk, és most fog megszületni a 2. gyerekünk. szóval én senkinek sem mondom, hogy az idősebb pasik a tinicsajoktól csak "azt" akarják.
Anyukádnak el kell fogadnia, nem tud mást tenni. Eltilt? Azzal nem sokra megy, ha tényleg komoly a dolog, úgy is megtudnátok oldani, és ezt szerintem anyud is tudja.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!