Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért hagyott el a barátom, mert nem szerelme belém,2 és fél év után. De keres, ír, vár msnen, jópofizik hogy mi újság, hogy vagyok, de ezzel lelkileg engem tönkretesz. Ha nem akar semmit, akkor mi a francnak keres, minek?
Áhh elborzadva olvasom, ismerem a fajtáját. Egyik exem volt ilyen pl., de én kidobtam, és az utódommal pont így viselkedett!!!!!
SOHA ne bízz olyanban, aki Téged mint embert "szétszed" testre + lélekre.
OK még ha ocsmány ronda lennél, meg lehetne érteni, hogy "csak a lelked kell neki" - de könyörgöm, azért nem szeret beléd, mert nem vagy szőke?! Nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek! Hány éves ez, 12? Még jó, hogy volt annyi eszed/tartásod és nem festetted szőkére a hajad!
Milyen sekélyes lelkivilágú ember lehet ez. Ez az ÖNZÉS egy formája, hogy ha eldönti, hogy "nem vagyok szerelmes beléd" (azaz fejedre is állhatsz, nem ENGEDI, hogy hatással légy rá) de azért amíg nincs jobb, addig jó vagy.
Tipikus, hogy az is annak a része, hogy ő faxa gyereknek érezze magát, hogy elvárja, hogy a kidobott exei alázatosan álljanak rendelkezésére, ha beszélgetni akar, ne utálják, mert ő olyan lenyűgöző, hogy akkor is epekednek érte. Örülj, hogy megszabadultál tőle. (És szabadulj is meg, 100 százalékosan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!