Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért hagyott el a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért hagyott el a barátom, mert nem szerelme belém,2 és fél év után. De keres, ír, vár msnen, jópofizik hogy mi újság, hogy vagyok, de ezzel lelkileg engem tönkretesz. Ha nem akar semmit, akkor mi a francnak keres, minek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 08:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Igen a 2.év próbára teszi a kapcsolatokat. Saját tapasztalat alapján és a körülöttem lévő embereken is ezt látom.

Ha egy lány/fiú sok ideig az életed részévé vált, azon bizony sokszor nem könnyű átlépni.

A fiú szerintem nagyon bután döntött a szakítás kapcsán, ugyanis 2-3 év után kialszik a szerelem, de az az erős szeretet és törődés ott van. Bizony a fiúban is ott van.

Nincs annál megalázóbb ilyenkor ha letiltod msn-ről, kinyomod a telót stb..., de azt sem érezheti, hogy te bármikor mint egy tárgy kapható vagy.

Elhiszem, hogy nem könnyű dolog, egy biztos az nem ok egy kapcsolat megszakításához 2 és fél év után, hogy nem szeretlek. Saját példám: volt 1 lány a kapcsolatunk első évében úgy voltunk együtt, hogy én nem voltam belé szerelmes. Aztán egyik napról a másikra én is beleszerettem, mint a villámcsapás úgy ért azon a májusi délután a buszon.

Szóval üljetek le és beszéljétek meg a problémákat

Sok sikert és boldogságot.

pusz: 20/F

2010. dec. 4. 09:23
 12/25 A kérdező kommentje:
Amikor megismertem, totál ki volt lelkileg, hogy nincs egy nője sem.. Aztán én szépen felépítettem a lelkét, rendbehoztam a lelkivilágát és rájött, hogy mégsem én kellek neki.
2010. dec. 4. 09:23
 13/25 A kérdező kommentje:
nincs mit megbeszélni, ő döntötte el, hogy nem szerelmes, és nem akarja ezt, mert őt a szerelem élteti... Közben meg velem jópofizik msnen, hogy mi van velem, miért nem vagyok ott. Hát, szerinte???
2010. dec. 4. 09:26
 14/25 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:14"

Milyen egyetlenről beszélsz?

Ugyanazt írjuk, mi van veled?! XD

2010. dec. 4. 09:29
 15/25 A kérdező kommentje:
:-) Utolsónak: köszi, megmosolyogtattál
2010. dec. 4. 09:33
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem értem 26 évesen, hogy lehet így viselkedni
2010. dec. 4. 09:47
 17/25 anonim ***** válasza:

09:23-as vagyok ismét.

Igazad van nincs mit megbeszélni. Ha a volt kedvesed mégis akar majd tőled ismét valamit, ha te nagyon örülsz is neki, mégse ad be elsőre a derekad.

HA szerelem élteti, akkor sosem lesz boldog hosszútávon.

2010. dec. 4. 09:51
 18/25 A kérdező kommentje:
Azt mondta, neki akkor is kell az érzés, ha szar lesz... Mert attól él igazán
2010. dec. 4. 09:53
 19/25 A kérdező kommentje:
Most meg adja a nagy jótevőt, meg a kedves barátot...
2010. dec. 4. 10:10
 20/25 anonim válasza:

talán azért zaklat, mert nem mint barátnőre, hanem lelki szemetesládára van szüksége, ha, mint mondta, te építetted föl a kis lelkét, annyi erő még sincs benne, hogy most már nélküled is boldoguljon, önző, gyerekes dolog, h nem enged el... vagy csak ezzel akarja kompenzálni, hogy két és fél évig úgy volt veled, h nem szerelmes beléd - ebben az esetben jobb, ha felvilágosítod, hogy ezzel NEM segít, és megszakítasz vele minden kapcsolatot egy időre.

(a másik meg, h ha ennyire felszínes valaki, h nem szeret beléd, mert nem vagy szőke, könyörgöm, ezt a gáz dumát, mégis mit vársz tőle, hogy majd felnőttesen elenged, mert átérzi, hogy ez neked szar? legyél határozott és állj ki magadért, ezt nem teheti meg veled!)

2010. dec. 4. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!