Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért hagyott el a barátom, mert nem szerelme belém,2 és fél év után. De keres, ír, vár msnen, jópofizik hogy mi újság, hogy vagyok, de ezzel lelkileg engem tönkretesz. Ha nem akar semmit, akkor mi a francnak keres, minek?
Igen a 2.év próbára teszi a kapcsolatokat. Saját tapasztalat alapján és a körülöttem lévő embereken is ezt látom.
Ha egy lány/fiú sok ideig az életed részévé vált, azon bizony sokszor nem könnyű átlépni.
A fiú szerintem nagyon bután döntött a szakítás kapcsán, ugyanis 2-3 év után kialszik a szerelem, de az az erős szeretet és törődés ott van. Bizony a fiúban is ott van.
Nincs annál megalázóbb ilyenkor ha letiltod msn-ről, kinyomod a telót stb..., de azt sem érezheti, hogy te bármikor mint egy tárgy kapható vagy.
Elhiszem, hogy nem könnyű dolog, egy biztos az nem ok egy kapcsolat megszakításához 2 és fél év után, hogy nem szeretlek. Saját példám: volt 1 lány a kapcsolatunk első évében úgy voltunk együtt, hogy én nem voltam belé szerelmes. Aztán egyik napról a másikra én is beleszerettem, mint a villámcsapás úgy ért azon a májusi délután a buszon.
Szóval üljetek le és beszéljétek meg a problémákat
Sok sikert és boldogságot.
pusz: 20/F
"A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:14"
Milyen egyetlenről beszélsz?
Ugyanazt írjuk, mi van veled?! XD
09:23-as vagyok ismét.
Igazad van nincs mit megbeszélni. Ha a volt kedvesed mégis akar majd tőled ismét valamit, ha te nagyon örülsz is neki, mégse ad be elsőre a derekad.
HA szerelem élteti, akkor sosem lesz boldog hosszútávon.
talán azért zaklat, mert nem mint barátnőre, hanem lelki szemetesládára van szüksége, ha, mint mondta, te építetted föl a kis lelkét, annyi erő még sincs benne, hogy most már nélküled is boldoguljon, önző, gyerekes dolog, h nem enged el... vagy csak ezzel akarja kompenzálni, hogy két és fél évig úgy volt veled, h nem szerelmes beléd - ebben az esetben jobb, ha felvilágosítod, hogy ezzel NEM segít, és megszakítasz vele minden kapcsolatot egy időre.
(a másik meg, h ha ennyire felszínes valaki, h nem szeret beléd, mert nem vagy szőke, könyörgöm, ezt a gáz dumát, mégis mit vársz tőle, hogy majd felnőttesen elenged, mert átérzi, hogy ez neked szar? legyél határozott és állj ki magadért, ezt nem teheti meg veled!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!