Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért hagyott el a barátom, mert nem szerelme belém,2 és fél év után. De keres, ír, vár msnen, jópofizik hogy mi újság, hogy vagyok, de ezzel lelkileg engem tönkretesz. Ha nem akar semmit, akkor mi a francnak keres, minek?
Hát igen, a szerelem idővel elmúlik...
De nem nyomtalamul!
Majd ha belátja ezt, akkor rájön, hogy akik 60 éve házasok azok se szerelmesek egymásba 55 éve, de szeretik egymást, törődnek egymással érdekli őket, hogy van a másik, mi van vele. Kb. úgy, mint most ő téged. Csak ő még érettlen, vagy tapasztalatlan ahhoz, hogy ezt felismerje, ráadásul tényleg annyira gyerekes, vagy egyszerűen se.ggfej, hogy szakított veled. Mikorra meg rájön, lehet, hogy késő lesz.
Tedd próbára, csináld meg amit az első tanácsolt. Ha beletörődik, hogy megszakítod vele a kapcsolatot, tényleg jobb, hogy szakítottatok, mert akkor úgyis egyre rosszabb lett volna, és csak elodáztátok volna a szétválást.
Ez is a felsőbbrendűség kifejezésének egy formája - eldob, mint egy kapcarongyot, ilyen unott indokkal, hogy "jaj ő nem szerelmes" (de szeret, gondolom, ez hozzájön, "szeret, de nem szerelemmel" - broááááffff, hányok az ilyen szövegtől, ha kapcsolat után hangzik el)
Azért egy kapcsolat nem így működik, hogy a pasi használja a nőt 2,5 évig, aztán elf.ngja magát, hogy ő nem szerelmes, de azért te,még ha párként nem is kellesz neki, állja rendelkezésére, ha unatkozik. (Vagy, rosszabb:ha szexhiánya van) Na az ilyeneknek adnék egy pár maflást.
Tanácsom: ne állj vele szóba, mondd is meg neki, ez nem így működik. Azt mondd, hogy neked nincs szükséged az ilyen jellegű kapcsolattartásra. És tartsd is ehhez magad. Majd koppan legalább.
Ha viszont sose volt szerelmes, mi a pék f@szára várt 2,5 évig?? Áhhh
A kérdésedből úgy tűnik, a szakításon már túltetted magad, csak ez a kapcsolattartás zavar. Kívülállóként azt tudom mondani, ha egyszer már túltetted magad a szakításon, (ennyi idő után gondolom nem könnyű) csak magaddal törődj!
Ha zavar az érdeklődése, koptads le keményen. Ha nem tud jó viszony kialakulni köztetek, mert ahogy mondtad lelkileg tönkretesz, akkor innentől csak egy zaklató. Zavard el a p.csába.
Na jó, szerintem itt én vagyok az egyetlen, aki képes értelmezni a kérdést: a pasi soha nem volt szerelmes a kérdezőbe vagyis kezdetektől fogva átverte. Soha nem gyanítottad, hogy nem szerelmes? Soha nem érzékelted rajta ezt? Sajnálom, hogy ekkora görényt fogtál ki és pazaroltál rá közel 3 évet az életedből. Tanácsom: szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot, msn-ről, közösségi oldalakról tiltani..stb.
Nem az a szemétség, hogy nem volt szerelmes, hanem hogy ennek ellenére évekig hülyített téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!