Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér lány vagyok. Nektek bejönnék?
Paraméterek:
25 éves lány vagyok,
jól öltözöm nagyon, nem tapadós cuccokba meg hasonló
szép is vagyok (ruhacégnek modellkedtem)
egyedi vagyok
imádok hülyülni
és nagyon vidám vagyok
Ja és bevállalós
Egyáltalán nem vagyok lusta, sőőőt alig lehet velem tartani az iramot
De tényleg kövér. (Leptin hiányom van)
Én azt tapasztalom, hogy a kövér lányok nem kellenek senkinek. Barátaim bőven vannak, de eddig mindig csak egyoldalúan voltam szerelmes. Velelem van a baj? A kövérségem betegség következménye, azon változtatni nem tudok. Mondjátok szerintetek mit tegyek?
Először is állj kérdező.
A nem tudok lefogyni ez nem igaz,igenis mindent elérhetsz amit csak akarsz,mindent.
Ajánlom a Vonzás Törvénye irodalmat.
Szóval leptid hiány vagy sem menj el orvoshoz,mindenre van recept,hidd el,és kezdj el edzeni,konditerembe heti 4*-szer még ha kell segítek is benne.
Nálunk annó volt egy csaj 100kg volt és az edzőm nyugodjon békében lefogyasztotta KŐKEMÉNY edzéssel és diétával 58-ra és versenyző lett belőle,erre mit mondasz.
Vagy volt egy anyuka ő 90kg volt és lefogyasztottuk 48-50 közé és magyar bajnok fitnesz lédi lett,amikor sétálnak a lányával azt hiszik,hogy ő egy barátnője.
Kérdező fel a fejjel,tehetsz ellene.
Én például egy 49kg-os kis lúzer kölyök voltam azt hitték,hogy egy buza vagyok akkoriban.
Most olyan 90-92kg körül mozgok izomba,látod nincs lehetetlen,van egy komoly edzőm is itt Pesten 24éves edzés múlttal.
Segítünk ha érdekel.
23F
Válaszok:
Igen a leptin hiányomat laborban igazolták.
A lefogyással kapcsolatban: azért, hogy ne zsíros hájpacni legyek rengeteget mozgom heti 3x úszás, 1x pilates, napi 3x kutyasétáltatás, rendszeres görkorizás. Szóval ezzel csak tartani tudom a súlyom.
Képet arc nélkül tettem fel, a 2. lapon megtalálja akit érdekel...
Kicsim, a képet NEM mutatom meg a pasimnak, mert igencsak bejönnél neki :D Én is majdnem ennyire vagyok gömbölyű, és életemben először olyan pasival vagyok, aki szigorúan megtiltotta, hogy akár egy dekát is fogyjak, mert neki így tetszem... na neked is ilyen pasival kéne összejönnöd, aki a barokkosabb formákra bukik, és hideg kirázza a ropi csajoktól.
Egyébként nagyon szép homokóra alakod van, karcsú a derekad, ne akarj más lenni :) Ha az arcodról is az sugárzik, hogy kibékültél a formáddal, megtalálnak a pasik,ne félj :)
Nem vagy te olyan rossz :)) Sőtttt...
Figyelj én szülés után néztem ki kb így mint te (vagy még kövérebb is voltam, nem tudom döntsétek el! 169 cm és 108 kg) és igencsak utánam fordultak a pasik aztán mikor látták, hogy babakocsit tolok leálltak :D Pont azért mert én is arányos vagyok, nagy cicik, széles csípő, kerek popsi és a pasiknak ez tetszik.
Most 75 kg vagyok de szeretnék még fogyni (szerencsére én tudok is nem csak szeretnék mert nem vagyok beteg)
Szerintem rossz helyen keresgélsz, nem? Csinálj magadról egy pár előnyös képet és tedd fel magad valami társkeresőre, szerintem tuti, hogy lesz akinek tetszeni fogsz! Nem mindenki bukik a deszkákra szerencsére :)
Sok sikert és Üdv. 21/L
Dagadt disznók soha!
Inkább vékony legyen, mint hájpacni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!