Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz ma normális barátnőt találni?
Normál átlagos 23 éves fiú vagyok, a külsőmmel nincs túl sok gond, ugyanakkor nem divatosan öltözöm, hanem amibe jól érzem magam. Soha nem volt még barátnőm, és szűz vagyok, le merek szólítani lányokat, sok sok lány ismerősöm van, de ha bárkihez is közeledek, nem szoktam elkapkodni, bocsi nem vagy az esetem, bocsi de nekem csak egy jóbarát vagy, nem tudlak többként kezelni, és hasonló lepattintásokat kapok. :S Mi a kuki baj van? :S
(Bulizni nem járok, informatikus vagyok, ugyanakkor járok hívő társaságba, akárhol tudok ismerkedni, buszon, metró, villamos, de mégis a fent leírt hibaüzeneteket kapom.) XD
13 éves szintje: Nevetséges, együgyű tudok lenni ha tetszik valaki. Nem tudom megfelelően értelmezni a szexualitással kapcsolatos kommunikációt. Egy 13-14 éves lazán kenterbe ver.
Mulya vagyok, na.
Lassan kezdem megtanulni a hogyanokatkat, de sok a hiányosságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!