Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz ma normális barátnőt találni?
Normál átlagos 23 éves fiú vagyok, a külsőmmel nincs túl sok gond, ugyanakkor nem divatosan öltözöm, hanem amibe jól érzem magam. Soha nem volt még barátnőm, és szűz vagyok, le merek szólítani lányokat, sok sok lány ismerősöm van, de ha bárkihez is közeledek, nem szoktam elkapkodni, bocsi nem vagy az esetem, bocsi de nekem csak egy jóbarát vagy, nem tudlak többként kezelni, és hasonló lepattintásokat kapok. :S Mi a kuki baj van? :S
(Bulizni nem járok, informatikus vagyok, ugyanakkor járok hívő társaságba, akárhol tudok ismerkedni, buszon, metró, villamos, de mégis a fent leírt hibaüzeneteket kapom.) XD
Ez marhaság, miért ne kellenének a csúnya pasik ?
7 évet éltem le az informatikus pasimmal, aki nem szép, túlsúlyos, és képtelen megérteni, hogy mi baja egy nőnek azzal, hogy egy hete ugyanazt az inget hordja - ami mellesleg vadi újan is olyan ronda volt, hogy sírva könyörögtem, dobjuk ki... ettől függetlenül imádtam a pasit, mert jólelkű, humoros, szerethető darab... együtt szereltük be a gépébe az új alaplapot és azóta értem és szeretem a linuxot :)
De ettől függetlenül azért kénytelen volt a nem divatos, ámde kényelmes cuccai egy részétől megválni, mert mint nő nem tűrtem el, hogy a sarkon papundeklin alvó homless jobban öltözött legyen nála. Odafigyeltem, hogy ne félévente fésülködjön nullásgéppel, hanem a haja olyan 3-4 cm körül legyen huzamosabb ideig, hogy legalább 2 naponta ruhát váltson, és ne csak a kávé-energiaital-pizza bermuda háromszögben éljen...
Kicsi informatikusom, ha gondolod, neked is szivesen tartok gyorstalpalót, hogyan kell a dolgaidon változtatni, hogy egy nő férfinak lásson :)
Először azt hittem belefutottam a bátyámba...
Aztán elolvastam azt a szép hosszú szövegedet, és ha sok lány barátod van, akkor mégsem :) Így már merek írni...
Én például tapasztalatból tudom, hogy én is a helyesebb fiúkat preferálom (mint ahogy a fiúk is a szebb lányokat), DE ha egy fiút elég jól megismerek, akkor is belé szerethetek, ha előtte rondának tartottam!!!
És ez sok csajjal így van. Lehet, hogy nemet mondanak neked, de ha továbbra is kedves, rendes maradsz, akkor lehet, hogy lesz esélyed.
VISZONT nagyon fontos, hogy tiszteljük a másikat... Ez pedig részedről nincs meg. Lenézed a lányokat, pedig rengeteg a rendes lány, csak ha nem vagy alfahím, akkor valóban be kell először bizonyítanod, hogy rendes, kedves, megértő vagy. És szerintem neked ezen még kéne dolgoznod, ugyanis megértésnek egy csöpp szikrája sincs meg benned.
"Rájöttél", hogy mi milyenek vagyunk, ugye?
Olyanok, hogy ha nem becsülnek meg minket valahol, akkor oda nem megyünk.
Azt hiszed te jobb lennél, mint a többi srác?
Hiszen az alapvető tisztelet sincs meg benned, hogy ne beszélj úgy a lányokról, mintha a kutyáid lennének.
Amúgy 19/L voltam...
Én is ezzel küszködök. Jelenleg ott tartok, hogy valószínűleg rosz módon kommunikálok.
Kimaradt az életemből a tinédzserkor jó pár jellegzetessége.
Jó pasinak számítok, anyagilag is jól állok. Vannak céljaim, sportolok stb. Még is hoppon maradok. Sőt, gyakran melegnek néznek. A gondolkodás módom nem népszerű. Nem hibáztatok miatta senkit se.
Így is bőven akadnak olyanok akik szeretnek, kedvelnek. Szóval nem vagyok elviselhetetlen.
Viszont egy 13 éves szintjén vagyok ha ismerkedésről van szó.
Szóval miért? Mert valamit álandóan elhibázol. Ismerek egy srácot aki nem túl szép. A pénz se veti fel. Még csak nem is igazán céltudatos. Ennek ellenére a legtöbb (jó) nőt (is) egy óra alatt be tudja hálózni. Saját bevallása szerint azért, mert jó a szövege. Láttam már hogyan csinálja, és igazat mondott.
24/F
Utolsótól kérdezném, hogy mit takar az, hogy 13 éves szintjén vagy? Gyakorlati példát tudnál mondani?
Neked, kérdzeő, üzenem, hogy nem minden szép lány akar szép fiút. Nekem (állítólag nagyon szép vagyok) nem fontos, hogy szép legyen. Ha jó, azért ne legyen egy bányarém, de a legfontosabb az, hogy ÉRTELMES legyen. Okos, egzisztenciával, célokkal, ne cigizzen, ne vedelje az alkoholt, és ne legyen egy szoknyapecér hogy aztán egész nap féltékenykedni kelljen nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!