Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz ma normális barátnőt találni?
Normál átlagos 23 éves fiú vagyok, a külsőmmel nincs túl sok gond, ugyanakkor nem divatosan öltözöm, hanem amibe jól érzem magam. Soha nem volt még barátnőm, és szűz vagyok, le merek szólítani lányokat, sok sok lány ismerősöm van, de ha bárkihez is közeledek, nem szoktam elkapkodni, bocsi nem vagy az esetem, bocsi de nekem csak egy jóbarát vagy, nem tudlak többként kezelni, és hasonló lepattintásokat kapok. :S Mi a kuki baj van? :S
(Bulizni nem járok, informatikus vagyok, ugyanakkor járok hívő társaságba, akárhol tudok ismerkedni, buszon, metró, villamos, de mégis a fent leírt hibaüzeneteket kapom.) XD
11:39 es 21/L
Te is csak a külsőt nézed, amúgy fél évig is szoktam udvarolni egy csajnak ha ez neked rámenős akkor csúnyán fogok röhögni rajtad :D
A jó ég áldjon meg benneteket! EGY PASI NEM CSAK KÜLSŐBŐL ÁLL!!!
Ettől még lehet: hülye, kihasználó, maradi, fukar, önző, s köcsög szemétláda.
Sajnálni tudom a lányokat akik a külsőt nézik, készüljenek fel, sok sok csalódás vár még rájuk, és sok sok lelki sérülés...
De hát aki hülye, az.... hogy is tartja a közmondás? :D
A szomorú igazság az, hogy a csúnya pasi is lehet hülye, kihasználó, maradi, fukar, önző, s köcsög szemétláda, és ugyanúgy a jópasi is lehet belül teljesen jó, értékes ember, bár aláírom, ebből valószinűleg kevesebb van mert a jóképűségnek ugye megvannak a vonzatai :) A lányok pedig válogathanak, ezért várják a helyes, jófej, humoros, okos, hűséges, stb pasit, és ezért elutasítják a hasonló adottságokkal rendelkező ám nem jó kiállású srácokat.
Ha mindig elutasítanak akkor az a külsőd miatt lesz, de majd megszokod :) Idősebb vagyok mint te, és hasonló cipőben járok.
"A jó ég áldjon meg benneteket! EGY PASI NEM CSAK KÜLSŐBŐL ÁLL!!!"
Jól mondod... nem csak. De abból is.
Bár csak az első oldalnyi hozzászólást olvastam el, én nem értek veletek egyet.Én magam rajongok az informatikáért, sok informatikus barátom is van, és tök jól el tudunk beszélgetni egy adott chipről, vagy számítógépes rendszerről, mostanában az okostelefon a téma.
És engem nem zavar, hogy nem öltöznek divatosan, szerintem az informatikusoknak nem kell pl csőfarmerben feszengeni a gép előtt, hanem kényelmes cuccban.Az egyetlen ami zavar, hogy mind eléggé el van hízva, mert mást nem csinálnak.De ez szerintem egyedi^^
Mi mindent megbeszélünk egymással, már legjobb barátaim, minden titkomat tudják, ezért nem is jönnék össze egyikkel sem.
Ha találkozol egy lánnyal, és szimpatikusak vagytok egymásnak, csak apró jeleket küldj, ne akarj a lelki társa lenni, igazi kapcsolat nélkül.Nálunk is volt, hogy infos barátom össze akart jönni velem.De nekem a barátsága többet ért.
Kicsit kusza, de remélem érted mire gondolok!
Sok sikert, és ne változtass a személyiségeden mások miatt!
L16
Kérdező, 27 éves vagyok. Hogyan próbálkozok? "Ne raboljuk egymás idejét feleslegesen" alapon, egyből a tudtára adom a kiszemeltnek hogy mit szeretnék, kerülöm a felesleges barátkozós köröket. Így ha tudja a lány hogy tetszik nekem és ismerkedni szeretnék vele, akkor egy fél percen belül jön is a hibaüzenet :P A másik meg, hogy csak úgy nem megyek oda egy lányhoz, ha észre sem vesz akkor valószinűleg egyáltalán nem keltettem fel az érdeklődését. Ezért viszonylag kevésszer próbálkozok. Odafigyelek magamra, nem vagyok elhízva, nem járok agyonhordott ruhákban, nem vagyok bunkó, nem arcoskodok.
A hibaüzenet pedig állandó: "bocsi de van barátom"
ma 11:42
Én is valamilyen szinten informatikus vagyok és volt már rá példa, hogy őrizetbe vettek. Akkor én rosszfiú informatikus vagyok? Ja, meg egy évet leültem "levelezőn", de ez egy másik ügy volt.. Mellesleg okostojás is vagyok (egyetem, TDK stb.).
Köszönöm mindenkinek a válaszát, 27 éves, lehet hogy ott kúrod el de nagyon, hogy letámadod a csajt hamar, ilyenkor persze hogy menekül. :S Én mostanában azt vettem észre, hogy ha min 1 hónapig nem ismerkedek valakivel csak haveri viszonyban, akkor akármit is csinálok kosarat kapok.
Ha belegondolok egy szép lány helyzetébe, naponta többen leszólítják, beszólnak neki. Az igazat megvallva lehet nekem is egy idő után *vára elegem lenne a zaklatásból, és énis felvenném a csípőből tüzelés szabályát.
Azonban más az, amikor valakinek nem jön össze 1-50 csaj, és más az amikor életében nem volt belé csaj szerelmes, és nem is tetszett senkinek. És ez nem rondaság kérdése. Rájöttem a csajok a legbutább állatok a földön, :D nem rossz értelemben mondom, de mivel igen érzelmesek, nem úgy mint a racionalitásban igen fejlett fiúk, a tudat alattiuk befolyásol. És mivel tudják hogy ők jók, csak jópasival tudják magukat elképzelni. Nem véletlenül használtam rájuk az állat szót. Tudjátok miért? Mert az állat ösztön lény. Nem ösztön lény a lány is amikor az első benyomás alapján ítél? Meg amikor a szebb, gazdagabb, csinosabb pasit keresi? Mert szerintem de. Igaz pasiból is elmondható ugyanez, hiszen a farka után megy, már aki!
Csajból is van kivétel, de azt vettem észre hogy jóval kevesebb. Nagyon de nagyon kevés csaj van, aki ne külső alapján, illetve első benyomás alapján ítélne. Nem egyszer jártam már pórul, hogy elkurtam az első benyomást, utána akárhogy változtam, a csaj előtt le voltam írva, és tökmind1 volt hogy mi a fenét csinálok.
És azért mondtam a lányra hogy a leg butább állatok, mert a saját érzéseik alapján vezettetik meg magukat, elhiszik egy szép és erősnek látszó pasiról hogy milyen jó, csak azért mert az első benyomás jó volt, nameg a külső megjelenése megfelelő. Becsapják saját magukat, aztán meg jönnek sírni a "fiúbarátokhoz" akik ilyenkor az ő lelki szennyvízcsatornájuk lesz, hogy őket hogy kihasználták, és hogy minden pasi ugyan olyan, mindenki csak kihasználja őt, pedig a saját érzéseivel az okoskodásával csapja be önmagát, és persze legtöbbször felruházza az áhított pasit olyan tulajdonsággal, amilyen tulajdonságai annak a pasinak valójában nincsenek!
Lányok én nem bántani akarlak benneteket, vannak ezalól kivételek, lehet találni. De az átlag sajnos ez. Hány és hány csaj sír nekem nap mint nap, hogy elege van a pasikból mert. És ilyenkor nekem felugrik a pumpa a jó csillagos égbe, és kiveri a védőszelepet a nyomás, és kitör belőlem a harag és a gyűlölet, hogy milyen jogon álltalánosít, amikor a saját érzéseivel hagyta magát megvezettetni, és tudta nagyon jól, hogy a pasija már régen csak egy élő vibrátorként használja, mégis győzködte magát és hazudott magának hogy majd megváltozik, meg hogy ő így szeret!
Hány és hány ilyen lány van???? Rettenet sok!
Sok lány kikeni kifeni magát iszonyat széppé, és aztán hulla ideges hogy beszólnak neki, meg rádudálnak, pedig a szépséggel pont azt éri el, hogy nem azok a palik fognak futni utána akik önmagáért szeretik, hanem azok futnak utána akiknek nem a fejüket kell hűteni. :D
Tehát mennek az ösztöneik után, majd meg is magyarázzák maguknak hogy miért jó pasi, aztán meg ja bocs... mégse. :D
Ez a baj, hogy a nők rendkívül okosak, vagy legalábbis annak hiszik magukat, merthogy aki rendkívül okos, az rettenetesen tud okoskodni. Az okoskodás lényege pedig mindig az önbecsapás.
Lááányok!!! Nyissátok már ki a szemeteket!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!