Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz ma normális barátnőt találni?
Normál átlagos 23 éves fiú vagyok, a külsőmmel nincs túl sok gond, ugyanakkor nem divatosan öltözöm, hanem amibe jól érzem magam. Soha nem volt még barátnőm, és szűz vagyok, le merek szólítani lányokat, sok sok lány ismerősöm van, de ha bárkihez is közeledek, nem szoktam elkapkodni, bocsi nem vagy az esetem, bocsi de nekem csak egy jóbarát vagy, nem tudlak többként kezelni, és hasonló lepattintásokat kapok. :S Mi a kuki baj van? :S
(Bulizni nem járok, informatikus vagyok, ugyanakkor járok hívő társaságba, akárhol tudok ismerkedni, buszon, metró, villamos, de mégis a fent leírt hibaüzeneteket kapom.) XD
Ezek szerint csak Te gondolod azt, hogy nincs sok baj a külsőddel. Olyat nem utasítanak vissza egyből, aki tetszik nekik. A másik probléma az, hogy túl rámenős vagy. A legapróbb utalásból is rájövünk, mit akartok.
Úgyhogy fogd vissza magad, mert ezzel csak elijesztesz mindenkit.
21/L
elmondom "mi a kuki baj van "...
informatikus vagy, ez egy nagyon jó dolog. Viszont ha úgy is viselkedsz mint az informatikusok többsége, az a lányoknál nemjön be:DTehát hogyismondjam...nelegyél okostojás a szemükben. Jársz hívő társaságokba...a csajok szemében ez is olyan nyápic..persze nemmondom , hogy ne tedd, de a lányok inkább a "rosszfiúkat" szeretik:)idézőjelben !!! pont azért tettem abba, mert nem drogdílerekre , és éjszaka kocsmábanverekedős egyénekre gondolok...hanem a jó értelemben vett rosszfiú:Dlaza mint a rigalánc, néha nyers, de a barátnőjét szereti, védelmezi, szóval keménygyerek..érted mitmondok ugye?:D
23/F
Nekem olyan tapasztalataim vannak, hogy meg kell keresni azt a társasági közeget, ahol érvényesülni tudsz. Fasza gyereknek kell lenned, nem nyápicnak.
Talán az se ártana, ha fejlesztenéd magad. Ajánlom a Kulcs a nőkhöz c. könyvet. Elég jó, és arról szól, hogyan valósíthatod meg az ideális párkapcsolatot.
Fenn van neten is, keress rá.
A másik meg, hogy a lányoknak ne a barátnőjük legyél. Azok kapnak ilyet ezek a tipikus lelki szemetesládák. Ez a fiú tipus csak őgyeleg a kiválasztotta körül, és nem cselekszik. Nem szabad meghunyászkodni.
Ha neked lennék társaságokba járnék, gyülekezetekbe, táncházakba, teaházakba.
Keress és találsz.
"ugyanakkor nem divatosan öltözöm, hanem amibe jól érzem magam."
Ronda srác nem létezik, csak olyan, aki nem foglalkozik a külsejével! Figyelj oda magadra, és ezalatt nem csak a ruházatot értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!