Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabriell88 kérdése:

Szeretem, de vajon ő mit akar? Annyira félreérthető minden.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet kissé hosszúra fog sikerülni , ezért előre szeretnék elnézést kérni.

Van egy nagyon jó barátom, közel 6. éve már(én lány vagyok), de én már jó ideje többet érzek iránta.2 évvel ezelőtt meg is mondtam neki(igen azóta is:S), akkor azt mondta, hogy a szinpátia kölcsönös, de nem szeretné lekötni magát.Azóta maradt minden a régiben,legalábbis azt hittem.Annyit jó ha tudtok, h ha bulizni támad kedvünk mindig kettesben szoktunk menni.Legutóbbi 2 alkalom viszont nem a megszokott módon zajlott.Konkrétan megcsókolt.Majd, mint aki meg is bánta rögtön félre is vonult, láttam rajta, hogy bántja a dolog, ezért felajánlottam azt, hogy tegyünk úgy mintha nem történt volna meg.rá egy hétre meglátogattam őt(már egy jópárszor hívott, aznap este is)és nagyon jól éreztük magunkat..sőt mi több ő kérdezte meg elválásnál, hogy akkor kkor megyünk moziba, viszont azóta nem keres, egyáltalán nem.

először azt hittem megántottam valamivel, ezért írtam neki, de mondta h semmi ilyen nincs.Kérdeztem a mozit is, de folyton azt mondja nem h tudja mikor ér rá.olyan mintha kerülne és nem értem miért..Segítene valaki?

23/N

2010. dec. 2. 23:13
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Köszönöm!

Mondjuk nálam annyi a helyzet, h kb van 2hónapja:S vagykicsivel több mert megyek egy másik városba tanulni és ha nem lép akkor...:(

2010. dec. 10. 17:41
 22/27 A kérdező kommentje:

velünk is így volt annó.. így kezdődött. megismerkedtünk, összebarátkoztunk, alakulgatott, aztán elköltözött Pestre, 3 évre rá én is ide költöztem:) és azóta meg ez van...

szal, ha valami, vagy valaki azt akarja h találkozzatok, vagy együtt legyetek ugyis úgy alakít mindent a sors:D sztem.

Mert pl elég messzíről költöztem fel ide.360 km konkrétan, és bárhol máshol kaphattam volna munkát, de itt kaptam...

Most nálunk annyi alakult am. h újra megbeszéltük, hogy barátok maradunk. szal ennyi.. legjobb barátom lett.És azért ez is számít, néha többet, mint egy szerelem.legalábbis ezzel nyugtatgatom magam:S:D

2010. dec. 10. 18:56
 23/27 anonim válasza:
De ez a legszarabb az egészbe... hogyvalaki vagy valami azt akarja , h együtlegyetek és nálam is ugyanez a helyzet, legalább ne akarná :D és akkor úgy könnyebb lenne, hihetettlen milyen rossz ez az egész... képzeld úgy döntöttem , h mivel együtt szilveszterezük akkor megcsókolom, szerinted?? max ráfogom a piára , hogyha... ez így gáz? amúgy tegnap megint egésznap együttvoltunk:S és olyan aranyos volt amikor megölelt ... és mondta , h velem álmodott:DD ajj olyan nehéz, kitartást neked is!!
2010. dec. 12. 12:11
 24/27 A kérdező kommentje:

egy próbát megér szerintem:) és ki tudja;)

Én pedig megírtam neki, tegnap este hogy többet érzek iránta..jobban mondva azt írtam, h nálam ez már több, mint barátság és muszáj ezt elmondanom mert úgy érzem megfulladok, de mivel tudom h (te) nem így érzel a irányomba illetve nem viszonzott, ezért úgy döntöttem míg ezen nem jutok túl addig nem szeretnék veled beszélni, szóval majd jelentkezem..

ezt tegnap este küldtem el neki, de még nem nézte meg..

de őszinte leszek hozzád.Egy részem megkönnyebbült, hogy kiadtam magamból.Nem vagyok annyira feszült sem.Persze kíváncsi vagy a reakciójára, de ha nem reagál azt is fogom érteni, inkább az utobbira készültem fel, elkezdtem elfogadni, hogy ez így lesz és kész.. talán beletörődöm, csak ne lenne reményem, de folyton bennem van egy kis hang h hátha mégs. És ez most nekem nem hiányzik...

2010. dec. 12. 21:03
 25/27 anonim válasza:

Ügyes voltál!! de komolyan , bár én tudnék ilyen bátor lenni:)) Ird meg mindenképpen, h mit írt:)) remélem normális választ fogsz kapni... és tudom mit érzel, h h várod a válaszát , de ne idegeskedj ezen, tudom könnyü mondani, de nem éri meg, h idegeskedj , úgyis válaszol...és akkor majd kiderül

De őszintén remélem , h minden oks lesz :))

És remélem nálam is...

2010. dec. 12. 21:58
 26/27 A kérdező kommentje:

Most beszéltünk msnen.Elmondta, hogy csak barátként tud gondolni rám.kérdeztem miért.Azt mondta mert egyszerűen nem tudja elképzelni magát és engem egy kötött kapcsolatban.Nem érzi azt amit én és sajnálja, de mint barátot nem szeretne ezért elveszíteni ezért ha kell egy kis idő azt megérti, de utánna mindenképp szeretné tartani a kapcsolatot..

Nem mondom, hogy nem fáj, de megkönnyebbültem.Valami hatalmas kő esett le a szívemről azzal, hogy elmondta.Nincs feszültség, se idegeskedés, mert tudom biztosan tudom mit akar, és így könnyebb túllépni, ha nem is sokkal de jóval:)

Remélem veletek nem így lesz, én mindenképp drukkolok!és írd meg mi lett!:)

2010. dec. 13. 17:31
 27/27 anonim válasza:

Háát sajnálom:( de igazából annak örülök, h most megkönnyebbültél:) sokkal jobb úgy.... biztos, h oka van annak amiért nem jötettek össsze... most lehet ez ilyen nyugtató szövegnek hangzik...de nemígy van, én tökre hiszek abban, h minden okkal történik és gondolom te is ... szóval ne csüggedj meg semmi...bulizgass :DD hátha lesz valami jó pasi:P tudom, könnyű mondani, de ezt tartom a legjobb megoldásnak, h eltud felejteni, h ...

Amúgy köszönöm szépen :)) mindenképpen mesélek majd, h mivolt, lényeg, h ma együtt mentünk suliba mint minden reggel mikor 8ra megy, nevettünk egy csomot:DD

Nem sokára szilveszter:DD és akkor dedobom magam, már megis beszéltük, h hova megyünk, mármint kiválasztottam:DD

2010. dec. 13. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!