Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de vajon ő mit akar? Annyira félreérthető minden.
Sziasztok!
Lehet kissé hosszúra fog sikerülni , ezért előre szeretnék elnézést kérni.
Van egy nagyon jó barátom, közel 6. éve már(én lány vagyok), de én már jó ideje többet érzek iránta.2 évvel ezelőtt meg is mondtam neki(igen azóta is:S), akkor azt mondta, hogy a szinpátia kölcsönös, de nem szeretné lekötni magát.Azóta maradt minden a régiben,legalábbis azt hittem.Annyit jó ha tudtok, h ha bulizni támad kedvünk mindig kettesben szoktunk menni.Legutóbbi 2 alkalom viszont nem a megszokott módon zajlott.Konkrétan megcsókolt.Majd, mint aki meg is bánta rögtön félre is vonult, láttam rajta, hogy bántja a dolog, ezért felajánlottam azt, hogy tegyünk úgy mintha nem történt volna meg.rá egy hétre meglátogattam őt(már egy jópárszor hívott, aznap este is)és nagyon jól éreztük magunkat..sőt mi több ő kérdezte meg elválásnál, hogy akkor kkor megyünk moziba, viszont azóta nem keres, egyáltalán nem.
először azt hittem megántottam valamivel, ezért írtam neki, de mondta h semmi ilyen nincs.Kérdeztem a mozit is, de folyton azt mondja nem h tudja mikor ér rá.olyan mintha kerülne és nem értem miért..Segítene valaki?
23/N
érezte ez már több mint barátság (részedről) és elkezdett visszahúzódozni, megijedt a helyzettől és most nem tudja hogy reagáljon, ezért könnyebb neki minden kapcsolatteremtési formát lemondani magyarán menekül előled
sajnos ez elég nehéz helyzet :(
Az utóbbi egy évben kezdett fegyorsulni ez a folyamat..
Úgyértem csak kettesben bulizni, mozik, séták és egyébb.. persze nem akarom sűrgetni csak már olyan régóta várok rá és most érzek valamit az irányából és elrontani sem akarom, viszont a türelmem is fogytán:S
azt hittem csak lányba van ilyen :') ha forditva lenne, te mit gondolnál?
Mivel nálam is ilyen helyzet forog fenn, csak én vagyok a pasi, megoldás: hagyjuk hogy kibontakozzon, a labda nála van, ne sürgessük. Semmit nem kell SŐT nem szabad tenni. Fél szemmel keress másik partnert!
SZIA!!!!!hát velem tök hasonló a helyzet:S velem is megbeszélte a talit de azóta nem keres és olyan mintha kerülne:S de az enyém nem félénk..
de szerintem hagyd őt te is,én is hagytam:( és igaz amit irt az egyik válaszoló,hogy fél szemmel keress másikat,de mond el neki, csak ha szerelmes leszel a másikba:) addig meg ha akar eldönti mit akar..
és hogy miért csókolt meg meg miért hívott el... nem tudom...:S nekem is ilyen dolgokat csinált.
előző voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!