Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de vajon ő mit akar? Annyira félreérthető minden.
Sziasztok!
Lehet kissé hosszúra fog sikerülni , ezért előre szeretnék elnézést kérni.
Van egy nagyon jó barátom, közel 6. éve már(én lány vagyok), de én már jó ideje többet érzek iránta.2 évvel ezelőtt meg is mondtam neki(igen azóta is:S), akkor azt mondta, hogy a szinpátia kölcsönös, de nem szeretné lekötni magát.Azóta maradt minden a régiben,legalábbis azt hittem.Annyit jó ha tudtok, h ha bulizni támad kedvünk mindig kettesben szoktunk menni.Legutóbbi 2 alkalom viszont nem a megszokott módon zajlott.Konkrétan megcsókolt.Majd, mint aki meg is bánta rögtön félre is vonult, láttam rajta, hogy bántja a dolog, ezért felajánlottam azt, hogy tegyünk úgy mintha nem történt volna meg.rá egy hétre meglátogattam őt(már egy jópárszor hívott, aznap este is)és nagyon jól éreztük magunkat..sőt mi több ő kérdezte meg elválásnál, hogy akkor kkor megyünk moziba, viszont azóta nem keres, egyáltalán nem.
először azt hittem megántottam valamivel, ezért írtam neki, de mondta h semmi ilyen nincs.Kérdeztem a mozit is, de folyton azt mondja nem h tudja mikor ér rá.olyan mintha kerülne és nem értem miért..Segítene valaki?
23/N
előző vagyok:)
Szerintem kezdj el róla lemondani :( mert mire észbe kap megöregszel.Nálam is ugy szokott lenni,hogy amint lemondtam valakiről és kezd másik alakulni,bejön a képbe és ott tartok hogy nem tudok választani:)
jó sokszor megtettem már,lemondtam róla, de mindig visszacsúszik az éetembe:D
tegnap amúgy felhívott, h nem e megyek el vele moziba...most itt tartunk..
Nem tudom mi lesz, de ez most más, másként viselkedik, más a hozzáállása...és most ezért is bizakodok(eddig nem tettem)
Na lehet meggondolta magát:)
Amugy én is mindig viszsa megyek vmért az életébe......csak már annyira unom hogy egyszer ilyen egyszer olyan hogy inkább azt akarnám hogy legyen már vége.
De lehet hogy hülyeséget írok le, de ha tudja hogy tetszik neked,akkor bunkóság lenne elhívni téged moziba....POnt téged....a másik meg hogy nemtudom h van e olyan megbeszélve h barátok vagytok, mert akkor meglehet azért hív el,mert abban van hogy te is ugy állsz hozzá mint egy barát.
Igen megbeszéltük, hogy barátok maradunk..Megesett a mozi. jól szórakoztunk, én mentem haza ő meg ment az egyik haverjához.kb 1 óra múlva hívott, h eszébe jutott valami és nem tudja h tényleg úgy volt e..,majd felhívott h épp söröznek és ugorjak le hozzájuk.El is mentem.a haverja folyton azt ecsetelte, hogymiért nem jövünk össze.Első kérdése az volt, ti együtt vagytokXD
majd a barátom, elhívott pár ismerőst még,lányokat.És milyen csalódás volt számukra mikor mellém ült le, meg is jegyeztek, hogy miért nem oda ül hozzájuk, de ő csak mosolygott.Kérdezték h együtt vagyunk e én mondtam h nem, ők meg azt h akkor nem értik, mindegy..De sikerült vele beszélnem kettőnkről valamit..míg el nem terelte a témát.
Annyit mondott(hosszú faggatózás után)hogy de tudod, h megbeszéltük h barátok maradunk..mondtam neki h igen és?mond mi a baj ezzel? mi ez akkor?
annyit mondott valami megváltozott, de aztán egész más témáról beszéltünk.elmondott nekem valamit amit eddig senkinek sem, és hogy az ő szavaival éljek, miért mondom én ezt el pont neked?!én is ezt kérdeztem.De arról a valamiről nem szívesen beszélnék..gondolom megértitek..maradjunk annyiban,h megtudtam valamit amire azt mondom, h most én nem számítok,szeretném ha boldog lenne, ha kell nélkülem.Uh most teljes erővel azon vagyok, h kijavítsam azt mait ő elrontott.. illetve hs egítsek neki.Ő fontosabb, mint én.. majd valahogy kiheverem..
bosi hosszú lett:S
akkor valami baj van vele,vagy vele kapcsolatos dologgal?:S
szerintem ha tereli is a témát meg minden,vagyis a leirtak alapján sztem hagyd őt ..:(
nincs kizárva h meggondolja magát esetleg.....(ha csók is volt már) de inkbáb ne számits rá, majd amikor nem fogsz rá számitani,akkor fog:)
Szia!
Ez nagyon durva amit írtál, de tényleg...nekem is van egy barátom, vagyis legjobb barátom... 11éve ismerem, de 9éves koromtól tehát eddig nem is akartam tőle semmit, de szerelmes lettem belé:S annyira megváltoztunk és érzem, h belétudnék szeretni..
és ahogy írtad, h buliztok meg séta, mozi mi is pont ugyanezt csináljuk, de azt érzem , h engem sosem fog megcsókolni amennyire félénk:S nem tudom, bocsi, h ezzel nem segítek, de annyira átérzem amit érzel és olyan rossz tud ez lenni, h nem lehetsz vele úgy ahogy akarod... amúgy azóta változott a helyzet? taliztatok?
Szia!
elmentünk sörözni és akkor megemlítette h megváltozott valami.. de ezt sztem írtam.Azóta nem találkoztunk, de beszéltünk msnen is.Semmi nem változott.
sajnálom, hogy ugyanabban a helyzetben kell lenned mint nekem, mert ezt nem kívánom senkinek sem.
Kitartást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!