Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megengedik a szüleid, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megengedik a szüleid, hogy ott aludj a barátodnál esetleg fordítva? Vagy csak nekem ilyen szigorúak a szüleim? L/20

Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 15:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Én felvetni sem mertem az ötletet, nekem régebben a szüleim mondták, hogy aludhat nálunk és akkor több időt tölthetünk együtt. Ezek szerint szerencsés kivételek közé tartozom.
2009. jan. 22. 14:22
 32/33 anonim válasza:
szija. én 15éves vagyok, és 6hónapja vagyok együtt a barátommal. (most januárban lettem 15) és tavaly már megengedték a szüleink hogy egymásnál aludjunk, és azóta minden hétvégén egymásnál alszunk. és azért szerintem ez ngy szó. de 20 évesen már te irányítod az életedet. szerintem bezéld meg a szüleiddel. :/
2009. jan. 26. 19:06
 33/33 anonim válasza:

Lassan 20 leszek én is, és ugyanabban a cipőben járok, mint te. Lassan másfél éve vagyunk együtt a barátommal, és nemhogy "csak" az együttalvás tilos, hanem nincs közös nyaralás, ált-ban ő jön hozzánk, de minden nap még ha tudnánk, sem találkozhatunk, én csak nagyritkán mehetek hozzájuk, merth "a lány ne fusson a fiúhoz", ezenkívül mindent megtesznek, h ne maradhassunk úgy kettesben....és még sorolhatnám.... :(

Próbáltam velük higgadtan beszélni milliószor,de képtelenség. Engem sem értenenk meg. És dettó az megy, mint nálatok: amíg náluk lakom, ők parancsolnak, ill amíg " nem vok gyűrűs mennyasszony addig nincs semmi közös nyaralás,stb.." :(

Nem szép dolog a füllentés, viszont mi az együttalvást nagy ritkán meg tudjuk oldani, úgy, h "később jövök haza koliból"... az ő szülei ugyanis naon megértőek..

2009. jan. 26. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!