Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengedik a szüleid, hogy ott aludj a barátodnál esetleg fordítva? Vagy csak nekem ilyen szigorúak a szüleim? L/20
Lassan 20 leszek én is, és ugyanabban a cipőben járok, mint te. Lassan másfél éve vagyunk együtt a barátommal, és nemhogy "csak" az együttalvás tilos, hanem nincs közös nyaralás, ált-ban ő jön hozzánk, de minden nap még ha tudnánk, sem találkozhatunk, én csak nagyritkán mehetek hozzájuk, merth "a lány ne fusson a fiúhoz", ezenkívül mindent megtesznek, h ne maradhassunk úgy kettesben....és még sorolhatnám.... :(
Próbáltam velük higgadtan beszélni milliószor,de képtelenség. Engem sem értenenk meg. És dettó az megy, mint nálatok: amíg náluk lakom, ők parancsolnak, ill amíg " nem vok gyűrűs mennyasszony addig nincs semmi közös nyaralás,stb.." :(
Nem szép dolog a füllentés, viszont mi az együttalvást nagy ritkán meg tudjuk oldani, úgy, h "később jövök haza koliból"... az ő szülei ugyanis naon megértőek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!