Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengedik a szüleid, hogy ott aludj a barátodnál esetleg
fordítva? Vagy csak nekem ilyen szigorúak a szüleim? L/20
én 19 voltam mikor megismerkedtem a párommal, és 1 hónap után már hozzánk is költözött.. a szüleimnek eszükbe sem jutott hogy beleszóljanak a dologba.. :) 20 évesen már nem kéne hagynod hogy ennyire irányítsanak..ha nem szeretnék,hogy nálatok aludjon a barátod, akkor aludj Te náluk..ez teljesen természetes dolog, anyudéknak pedig ideje lenne megérteni, hogy már nem vagy kislány.. :)
2009. jan. 17. 17:37
hát mi több mint másfél éve vagyunk együtt és az én szüleim mai napig nem engedik h. nálam aludjon csak különleges alkalmakkor, pl elmentek télen 3apra és két éjszakát együtt töltöttünk, úgy h. ők mondták h. itt aludhat meg közösen mentünk el nyaralni is, úgyis h. szülőkkel, úgyis h. szülők nélkül, megengedték h. együtt aludjunk, akkor ez 7végente miért nem lehet? én 18 vagyok ő meg 19
2009. jan. 17. 18:43
23/33 anonim válasza:
Nekem előszőr nemnagyon , aztán igen, aztán megint nem engedték meg.... Ki érti a szülőket???????? 18L
2009. jan. 17. 18:51
Huu.Én 21 vagyok,és jövö héten megyek férjhez,a baba is utban van.
Igaz én 18 évesen elhagytam a szülöi hàzat,ellàttam önmagamat.
Bàrhogy is,ha belegondolnék,hogy ma is a szüleimnél élnék,nem birnàm ki az efféle tiltàsokat.
Vagy megmondom hogy hovà megyek,és engedjenek,vagy talpra àllok,és magam életét élem egy albérletben.
Lehet önzö a vàlaszom,de ugy gondolom 20 évesen màr elég érett rà egy nö,hogy baràtjànàl aludhasson(persze nem egy egy honpos kapcsolat utàn,bàr ha neked akkor esne jol,még az se baj,hisz nagykoru vagy)
2009. jan. 17. 19:37
Nem tudnál elköltőzni? pl a barátodhoz. vagy mikor a barátotdhoz mennél aludni megmondod a barátnődhöz mész filmet nézzni és ott is alszol
2009. jan. 17. 19:38
persze,hogy megengedik. Ez nálunk nem is merült fel,hogy esetleg ne aludjon itt, sőt anya mondta,hogy ha itt akar aludni a barátom,akkor nyugodtan. 19/L
2009. jan. 17. 19:40
Szerintem hazudni nem éri meg, mert mi van ha lebuksz???Soha többet nem bíznának meg benned. De abban is igaza van az előttem szólóknak, hogy 20 évesen már igazán a sarkadra állhatnál.Ha megeteheted próbálj meg elköltözni, vagy csak ha jön az "én kenyerem eszed" szöveg, akkor mond meg, hogy ha baj, hogy ott laksz, akkor el is mehetsz. Magyarázd el, hogy nagy vagy már,nem kell félteni.
2009. jan. 17. 19:44
én 14 vagyok, és már többször aludtunk együtt a barátommal.
2009. jan. 17. 19:45
15 éves vagyok, a Párom 17. Már többször aludtunk együtt, de itt nálunk még soha. De nekem megengednék. Többször sóba jött már, csak apu tiltakozik egy ici-pict, anyu már volt, hogy kérdezte, hogy miért nem alszik itt? :D Mert tudják/gondolják, hogy amíg ők a másik szobában alszanak, mi csak nem rosszalkodunk ;) Amúgy mi fél éve vagyunk lassan együtt! Sok sikert a szüleidhez, és amint tudsz (akármiylen nehéz is ez, valamikor önállóvá kell vállnod) költözz el!
2009. jan. 17. 23:44
30/33 anonim válasza:
Szia, en 17eves lany vagyok. A baratommal lassan 1eve es 9honapja vagyunk eggyutt.. o mar tobbszor aludt nallam, kirandulni is sokat voltunk ketten(vagyis nem csak ketten, csak eggyutt aludtunk). Az en szuleim el vannak valva, anyum megengedi, apumnak meg a kirandulasok sem tetszettek, volt olyan, amirol nem is tudott, szoval az en szuleim megengedik. De en meg sosem aludtam a baratomnal az apja miatt.. kitudja mit gondol, h elrontom a fiat.
Na de fel a fejjel, es probald meg megismertetni a baratodat a szuleiddel, es akkor nezd meg, h fog sikerulni :) mindent bele
2009. jan. 20. 13:57
Kapcsolódó kérdések: