Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengedik a szüleid, hogy ott aludj a barátodnál esetleg fordítva? Vagy csak nekem ilyen szigorúak a szüleim? L/20
Én 14 éves vagyok és 1éve vagyunk együtt a barátommal.
Mi 1szer aludtunk együtt!
Szia! A kérdést akár én is kiírhattam volna pár hónapja... Szintén 20 éves lány vagyok, 1, 5 éves párkapcsolattal. Anyukámmal élek, aki egészen pár hónappal ezelőttig merevgörcsöt kapott a gondolattól is, hogy egymásnál aludjunk a párommal. Mondta a szokásos "Amíg az én kenyeremet eszed..." kezdetű klasszikust milliószor.
Nálunk az oldotta meg a helyzetet, hogy a barátom átjött néhányszor, először délutánonként. Ilyenkor segített a ház körül, anyukám megismerte jobban, és már nem érzi úgy, hogy ő a "sátán" :).
A másik sarkalatos pont nálunk is a fogamzásgátlás volt; miután erről is őszintén elbeszélgettünk, megenyhült és most már bármikor aludhatunk egymásnál.
Szóval azt javaslom neked is, hogy ismertesd meg a szüleiddel a párodat és legyél hozzájuk őszinte! Ne add fel, ha eleinte hajthatatlannak tűnnek; csak lépésről lépésre haladj és semmiképp ne hisztizz vagy viselkedj (pl. dühkitörés, elköltözés) gyerekesen ebben a kérdésben, mert azzal csak az ellenkező hatást éred el.
Türelem és kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!