Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el a pasik?
Már két hónapja ismerjük egymást. Első bulin csokoloztunk. Utána még nehány héttel aludtunk együtt, egy ideig folyton beszélgettünk messengeren majd egyszer megint találkoztunk s azután nem beszéltünk.
Még nehány hete vazt modnta velem akar szilveszterezni, meg olyanról akar beszélni ami nem messenger téma.
Nem értem.
Szerintetek kérdezzem meg mi a baja, vagy inkább hagyjam...elég fontos nekem ez a pasi...
Egyértelmű, hogy csak azt hitte, veled jó, mert azt hitte olyan vagy, amilyennek elképzelt. Aztán jobban megismert (esetleg józanon is) és úgy gondolta, hogy nem vagytok egymásnak valók. Kihunyt a hirtelen fellángolás.
Én is volt, hogy találkoztam lánnyal, nagyon tetszett, aztán kicsit jobban megismertem személyesen is, és inkább nem is kerestem, mert hirtelen teljesen érdektelenné vált. És tudom, hogy fordított helyzetben is gyakran megtörtént, hogy engem felejtettek el. Annyi baj legyen, csak ne add magad könnyen, az a lényeg. Mert azt értékeljük. 24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!