Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuális barátom öngyilkos lett, nem sikerült neki hamarabb értek haza a szülei, és tőlem kérdik mi is történhetett, hogy mondjam el nekik?

Figyelt kérdés

Múlt hét szombat este haverom bevett egy rakat gyógyszert, de megtalálták a szülei. Kimosták a gyomrát, úgy nézz ki túléli. és engem meg az ismerőseit kérdezgetik mi lehet az ok. Se búcsú levelet se mást nem hagyott én és még egy másik barátnője tudjuk az okát, próbáltuk is lebeszélni, azt hittük sikerült kiverni a fejéből ezt a hülyeséget.

Egyáltalán el mondjuk?

23 L

2010. nov. 29. 12:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Segítsen! Beszélgessen vele....

Nem fogok veled vitatkozni, de le van írva a kommentben, hogy próbáltak vele beszélni, próbálták lebeszélni...

Neked tudják, persze, itt azt írsz, amit akarsz, közben meg kitudja... Nem tudom miért kell mindig a legrosszabbra gondolni. Öngyilkos akart lenni, a szülei vele vannak, segítik. Kiben bízzon az ember, ha a szüleiben sem? Ráadásul gondolom, hogy nem egy 15 évesről van szó. Álljon ki magáért, és azért..."ami", nem titkolhatja örökké.

2010. dec. 1. 16:51
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

...szerintem is gondold meg.

Nekem apám azt mondta, hogy, ha kiderülne rólam, hogy homokos vagyok, akkor felkötné magát.

Mi van, ha az ő szülője is így van vele?

2010. dec. 1. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!