Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuális barátom öngyilkos lett, nem sikerült neki hamarabb értek haza a szülei, és tőlem kérdik mi is történhetett, hogy mondjam el nekik?

Figyelt kérdés

Múlt hét szombat este haverom bevett egy rakat gyógyszert, de megtalálták a szülei. Kimosták a gyomrát, úgy nézz ki túléli. és engem meg az ismerőseit kérdezgetik mi lehet az ok. Se búcsú levelet se mást nem hagyott én és még egy másik barátnője tudjuk az okát, próbáltuk is lebeszélni, azt hittük sikerült kiverni a fejéből ezt a hülyeséget.

Egyáltalán el mondjuk?

23 L

2010. nov. 29. 12:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Ja és itt persze írkálnak h nem is akart igazából meghalni meg akk nem gyógyszert vett volna be stb... MÉG lehet h nem de azt ne felejtsétek el h az öngyilkosságok 80%-ánál előtte volt egy vagy több kísérlet, segélykérés...
2010. nov. 29. 13:21
 12/22 anonim ***** válasza:
63%
Mondd el. Ne vele beszélj először, mert akkor úgyis rábeszél, hogy ne. Biztos nem fogja az apja agyonverni. Viszont neked nem lesz kellemes élmény, hogy ha a legközelebbi alkalomkor sikerül neki, Te tudtad az okot, a szülei tudtak volna segíteni, csak nem mondtad el. Mégiscsak a szülei, inkább tudnának segíteni neki, még, ha orvos is kell hozzá, minthogy meghaljon a gyerekük legközelebb...
2010. nov. 29. 13:34
 13/22 anonim ***** válasza:
85%

"Biztos nem fogja az apja agyonverni."

Honnan tudod?! Volt már erre példa nem is egy. Vagy kirakják otthonról. Az Ő dolga, és azért mondta el a kérdezőnek mert a barátjának tartja és megbízik benne. Ez pedig a bizalommal való visszaélés lenne. Most segítségre van szüksége, nem arra h még jobban bedobják a mélyvízbe bakker.

17 meleg F

2010. nov. 29. 13:37
 14/22 anonim válasza:
100%

Én is néztem egyet mikor elolvastam a kérdést. Ha meghalt volna (mert úgy jött le a kérdés), akkor joguk lett volna tudni a szülőknek, hogy miért tette.

Így viszont semmi esetre se mondd el!

Mint ahogy írtad anyuka konzervatív, apuka meg gárdista! Láttam, hallottam már dolgokat, s hidd el jobb, ha nem mondod el! Beszélj a barátoddal, állj mellette.

2010. nov. 29. 14:14
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat és igen elírtam sorry érte.

Meleg srác válaszát is köszönöm, nem mondom el nekik majd ködösítek.

2010. nov. 29. 14:30
 16/22 anonim ***** válasza:
39%

Csak majd ha sikerül neki ne legyen bűntudatod, hogy segíthettél volna....

Te is írtad, hogy előtte beszéltetek vele, és mégis megpróbálta. Gondolod legközelebb nem fogja?!

A meleg 17/f-nek pedig nem a saját dolgodban kellene gondolkodni. Attól, hogy köze van az apjának a gárdához nem biztos, hogy egy szadista állat...sőt. Az sem jelent semmit, hogy konzervatív az anyja, ha a saját gyerekéről van szó, bárki átértékelheti a dolgokat. Lehet épp a szülei elvinnék pszichológushoz ,és sikerülne helyreállítani az életét. de nem... Inkább várjátok meg, amíg sikerül neki, hátha most már tudja, hogy 2 doboz bogyót szedjen be. Hihetetlen, milyen gyerekesek vagytok.

2010. nov. 29. 15:24
 17/22 anonim válasza:
100%

Utolsó!

Azért ez nem ilyen egyszerű!

Nagyon sok toleráns ember van, aki(k)nek addig terjed a tolerancia szintjük, amíg saját családjukban nincs olyan, akit tolerálni kellene.

De az is előfordul, hogy a nagy intoleráns emberből válik toleráns, ha kiderül a rokonáról.

A hátteret ismerve lehetetlen megjósolni mi lesz, ha elmondják miért akart a fiú öngyilkos lenni.

Kérdező!

Én a helyedben csak akkor mondanám el, ha - esetleges utcára kerülés után - tudsz gondoskodni a barátodról. Egyébként nem tenném.

2010. nov. 29. 19:42
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjátok, ezek után a szülőket már csak a lelkiismeretük sem engedné botrányt csinálni a homoszexualitása miatt.
2010. nov. 29. 19:52
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
Akkor kellet volna elpusztítani amég lehetett mostmár késő, "17 meleg F" ezt ugy irod b+ mintha büszke lennél rá hogy az vagy.
2010. nov. 29. 23:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

„A meleg 17/f-nek pedig nem a saját dolgodban kellene gondolkodni.”

Nem a saját dolgomban gondolkodok nekem tudják otthon...

„nem biztos, hogy egy”

„Az sem jelent semmit, hogy”

„Lehet épp...”

Azért ennyi lehet lehet LEHETre én inkább nem alapoznék...

Am meg nem azt mondtam h a kérdező dőljön hátra karba tett kézzel. Segítsen! Beszélgessen vele segítsen neki h hogy mondhatná el a szülőknek h vállalhatná fel emberek előtt h alakíthatna ki kapcsolatot... pszichológushoz elrángatni se lenne hülyeség. De ha ő nem akarja elmondani a szüleinek akk megkerülni sztem sokkal többet árt mint használ...

„17 meleg F" ezt ugy irod b+ mintha büszke lennél rá hogy az vagy.”

Bocs de ennél tényszerűbben nemtom leírni de azt képzelsz bele amit akarsz =)

17 meleg F

2010. nov. 30. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!