Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónapos kapcsolatban vagyok, nagyon ritkán találkozuk.. Miért csinálja ezt? Szeret még?
4 hónapos kapcsolatban vagyok nagyon ritkán találkozuk (pl akik azért sírnak mert csak hetente talkálkoznak azokat kiröhögöm) ugyhogy télleg sok
az a baj h naponta beszélünk msn-en de csak írogatunk mert nem engedik neki a kamerát és naponta 15-30 perceket van bent. tudom h nehéz velem társalogni mert unalmas vagyok de azért lehetne több is meg akartam mondani neki a problemám de aztán eszembe jutott h neki ez miért elég?
egy télleg nagyon unalmas 15 éves srác vok ha nagyából értitek a kérdést és válaszoltok köszönöm.
nem akarok a kapcsolatotoknak ártani de :
MSN ingyenes (már amennyire me a net számlát pörgeti)
telefon pénz-másik ezt könnyebb lehallgatni :(
ő azt moondja nem vok unalmas
de szentem rohattul
egész nap a gép előtt ülök h mennyen az idő
meg amugy se vok az a nagy bulizós fajta
kössz az eddigi válaszokat
am írja h szeret meg minden de a betűkből nem valami sokat látok
Butusvagy (:
Első lépésként ajánlanám, hogy ne a gép előtt éld le az életed. Nem muszáj bulizni menni. Csak valahova járj el heti rendszerességgel. Ha így folytatod kockafejed lesz..
Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy szeret. Tudom, hogy távkapcsolatban, ha ritkán van találkozó, nagyon meg tud lazulni a kapcsolat. Muszáj hozzá, hogy feltétlenül bízzatok egymásban.. Ne gubózz be. Éld az életed (:
köszönöm a válaszokat
utolsó válaszoló hát annyira kedves ez a lány és én annyira szeretem h nekem megéri ennyit várni
tudom h a távkapcsolat csak ritkán működik de azért meg lehet próbálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!