Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszik barátnöm smink nélkül?
halálian beleszerettem egy lányba és most már a barátnöm lassan 2 éve eccerüen imádom öt! mindig festete magát de néha mikor nálunk alszik és othonfelejti a szemfestékeit ami a tus,szem ceruza és spirál akkor nemtudja kifesteni magát.
a problémám az ,hogy nemtudom miért nemtetszik festék nélkül..
Szerintem is csak annyi, hogy így szoktad meg.
Én pl a volt pasimnak tetszettem smink nélkül is.
Néha az egyetemre is smink nélkül mentem, egészen addig, amíg az egyik szaktársam (lány) rám nem szólt, hogy fessem már ki magam, mert így úgy nézek ki, mintha beteg lennék... Na azóta azért jobban odafigyelek erre.
De igazuk van a többieknek is, jó esetben nem a sminkje tetszik, hanem ő maga, és úgy is szépnek kéne látnod, még akkor is, ha úgy azért nyilván máshogy néz ki. Pl biztosan szép szeme van smink nélkül is, ha amúgy azt szokta kiemelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!