Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a melegekről?
Én személy szerint utálom őket, de kiváncsi vagyok másokra is :D
Vélemények a meleg párkapcsolatok elismeréséről? Házasság/bejegyzett élettársi kapcsolat vagy az ilyenfajta kapcsolat el nem ismerése?
Nekem semmi bajom a melegekkel, avagy a cigányokkal. 20/F
ui.: nem vagyok roma
Nekem semmi bajom a homoszexuálisokkal. Mondjátok már el, hogy ti miért utáljátok őket? Bántottak valaha? Mert engem még soha egy sem. Van egy barátnőm aki leszbikus, és soha nem próbált meg kikezdeni vele, nem támadtak még le. Ha egy normális heteroszexuális férfi nem teper le egy nőt se az utcán, akkor egy normális homoszexuális férfi sem teper le egy férfit az utcán.
Persze mindenhol vannak perverzek, de most nem róluk van szó.
heteroszexuális 24N
Igazából nincs bajom velük, ők is emberek csak úgy mint mi is. Arról meg nem tehet senki, hogy milyen a szexuális beállítottsága. Ha mindenki megpróbálna nyitni egy picit a világ felé és elfogadni azt, hogy rengeteg féle ember van, jobb lenne a világ. Megmondom őszintén, régebben én is idegenkedtem a mástól, nem szerettem azt aki más, mindegy milyen szempontból. Hogy a szexuális beállítottsága miatt vagy bőrszine miatt az nem számított, csak az, hogy más volt mint én. Aztán sok év alatt megtanultam azt, hogy teljesen mindegy ki melyik nemhez vonzódik, milyen szinű a bőre, melyik országban/földrészen él, mindettől függetlenül lehet jó, vagy rossz EMBER.
Lehet lepontozni, egyet nem érteni, kb lesz@rom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!