Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lány vagyok teherbe estem, a barátom pedig lelépett a volt csajával. Segítség! Mit csináljak?
3 hónapja jöttem össze vele, beszélt ő a volt barátnőjéről,de előadta,hogy sosem szerette stb...
Természetesen védekeztünk,de kiderült terhes vagyok. A barátomnak ezt gyakorlatilag el sem tudtam még mondani,mivel miután megtudtam,h. kibékült a volt csajával nem beszél velem. Teljesen véletlenül tudtam meg,h. együtt vannak. Persze megkérdeztem a pasimtól igaz e a sztori,de ő letagadta,majd lerakta a telefont,hogy visszahív. Nos 1hete volt. Azóta sem hívott. Nem reagál semmire, magyarul kiiktatott. Kérdés ezek után mit tegyek?hogy közöljem vele,h. terhes vagyok?
Komolyan úgy gondoljátok,hogy egy ilyen embernek tartsam meg a gyerekét? Vagy szüljem meg és adjam örökbe?
Ha valaha is lesz gyerekem, akkor olyan embertől szeretném akiben megbízok és aki viszont szeret. soha nem adnám örökbe a gyerekem. soha.
Nem, nem gondolom azt hogy meg kéne tartanod de azt sem, hogy el kéne vetetned.
A megtartást tekintve vedd szemügyre a következő dolgokat:
- lenne e segítséged a felnevelésében azaz anyuka rokonok egyebek
- ha nicns senki aki segítsen akkor van e annyi pénzed amiböl ketten meg tudtok élni
- hova is szülöd meg a gyereket, lakásba vagy házba, nem e omlik rád a lakás amiben vagy, megfelelne e egy babának
- egyedül nehezen fog menni ha megtartod az tuti, legfőbképp időd nem lesz és pénzed..
13:07
Az is egy hatalmas döntés,hogy elveteti a babát..de ha úgy dönt most,hogy örökbe adná a babát,akkor ez a 9 hónap alatt biztosan meg fog változni.A saját gyerekét hordja a szíve alatt és 9 hónap után képtelen lenne odaadni bárkinek is,még akkor is ha egy olyan férfitől van,akitől nem akarná..
Tehát 2 lehetőség van csak,és nem 3..vagy úgy dönt,hogy elveteti,vagy pedig megtartja és felneveli.
13:52-es
igen annyiban igazad van, hogy az is fent áll, hogy megtartja és most úgy gondolja , hogy majd örökbe adja.....van aki tényleg képes rá, de a legtöbb nő aki 9 hónapot vár és megszüli azután a legtöbb esetben megtartják mert akkor már érzi és a saját kezében fogja a saját kis életét....
Szóval ha elveteti nem lesz baba, ha meg nem és eltelik a 9 hónap akkor valószínűleg megtartja.
Nehogy az alapján dönts már egy gyerek sorsáról, hogy itt mit írnak az emberek. Nem ismernek, nem ismerik az anyagi körülményeid, nem ismerik az élethelyzeted, nem ismernek SEMMIT:
Neked kell végiggondolnod, hogy megtartod-e vagy sem. Nehogy mát itt bocsásd szavazásra...
Amúgy azért nem ártana, ha az apja tudna róla.
Megkérdezhetem, hogy milyen védekezés mellett fogant a baba?
És egyáltalán 100%, hogy terhes vagy, vagy csak késik, és előre parázol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!