Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van akkor, ha a kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha a kapcsolatban az egyik ember sokkal inkább társas lény mint a másik? Az ellentétek kiegészíthetik egymást?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 13:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vagy elválasztja őket az, hogy az egyik szórakozni járna, a másik pedig kettesben ülne otthon. Ki kell próbálni és kiderül.
2010. nov. 22. 13:46
 2/13 anonim ***** válasza:

Van erre egy olyan mondás is , hogy "az ellentétek vonzzák egymást"

Az egyikőtök azaz otthonülősebb morfondírozós típus és lelkis, a másik meg szeret emberek közé járni és nem befordulni és sokat agyalni, igen kiegészítitek egymást, mind a ketten tanultok valami újat a másiktól.

2010. nov. 22. 13:47
 3/13 A kérdező kommentje:
ezt úgy értettem, hogy az egyikük egyedül is megvan, nem keresi annyit a másikat, fontos az együtt töltött idő, de az egyedüllét az alapállapot. a másik természetesen nem telepszik rá, nem zaklatja reggeltől estig, de annyit elvárna, hogy jelezzék neki: fontos..
2010. nov. 22. 13:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Nos, párkapcsolatom még ugyan nem volt, de ha a barátaim csinálják ezt, sokszor hívogatnak, üzennek neten, meg ilyenek, akkor egy idő után fogom és megszakítom velük a kapcsolatot. Én úgy vagyok vele hogy szeretek mindenkit, míg békénhagy. Na de én kivétel vagyok, ezalapján ne vonj azért le nagy következtetéseket.
2010. nov. 22. 13:56
 5/13 anonim ***** válasza:

Tegyük fel hogy a srác heti 7x szeretne veled lenni, te meg csak kb 2x, így együtt lesztek mondjuk 3-4 napot egy héten.

A srác viszont szeret téged, és fontos vagy neki aggódik érted stb, szóval annyit szerintem megtehetsz te illetve az a fél aki egyedül is megvan, hogy méltatja a párját, napi 1 sms-re vagy legalább egy pár perces telefonra hogy jól vagyok minden rendben van velem.

Ezt meg lehet érteni de az szerintem a "társas lénytől" érthető, hogy ha nem is találkoztok de naponta legalább 1x beszéljetek, ha már aggódik és fontos vagy neki.

2010. nov. 22. 13:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom előző, hogy ez nekem szólt-e vagy csak úgy általánosságban, de azért válaszolok. Nálam épp ez a baj, hogy nem vagyok képes, és hajlandó se ilyesmi kompromisszumokat kötni, ha valamit nem akarok akkor azt nem csinálom.
2010. nov. 22. 14:12
 7/13 anonim ***** válasza:

14:12-esnek

Nem neked szólt!

Általánosságban írtam. a napokat amiket írtam h héány nap tali az lényegtelen hagyjuk.

DE! egyben azért igazat adhatsz te is! Ami mégpedig az, hogy találkozzatok heti 1x egye fene, de ha szeretitek egymást és a párod a fiú aggódik érted fontos vagy neki, akkor legalább napi 1 sms-t megérdemel, hogy ne idegeskedjen , hogy mi van veled stb, vagy legalább napi 1 telefon lefekvés előtt.

2010. nov. 22. 14:23
 8/13 anonim ***** válasza:

+

Napi egy telefon vagy 1 sms olyan nagy kérés? Attól akiért aggódunk és akit szeretünk?

2010. nov. 22. 14:25
 9/13 anonim ***** válasza:
De én azt nem értem hogy minek az a napi 1? Mi történhet velem egy nap alatt? A saját anyámmal is van hogy napokig nem beszélek egyáltalán, és néha már belőle is sok, pedig jóban vagyunk. Na mindegy, mondom ne általánosítsatok az én példám alapján, biztos nem ez a normális...
2010. nov. 22. 14:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Istenem te tényleg ennyire értetlen vagy már ne is haragudj!

De ne nagyon okoskodj légy oly szíves ha nem is volt még kapcsolatod akkor minek okoskodsz....

Egy párrol van szó akik szeretik egymást, őszintén és olyan nagy gond hogy a pasi aggódik a lányért félti őt fontos neki mit nem lehet megérteni ezen, 1 roh@dt sms ne legyen már olyan nagy kérés b@sszus.

2010. nov. 22. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!