Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha a kapcsolatban az egyik ember sokkal inkább társas lény mint a másik? Az ellentétek kiegészíthetik egymást?
Van erre egy olyan mondás is , hogy "az ellentétek vonzzák egymást"
Az egyikőtök azaz otthonülősebb morfondírozós típus és lelkis, a másik meg szeret emberek közé járni és nem befordulni és sokat agyalni, igen kiegészítitek egymást, mind a ketten tanultok valami újat a másiktól.
Tegyük fel hogy a srác heti 7x szeretne veled lenni, te meg csak kb 2x, így együtt lesztek mondjuk 3-4 napot egy héten.
A srác viszont szeret téged, és fontos vagy neki aggódik érted stb, szóval annyit szerintem megtehetsz te illetve az a fél aki egyedül is megvan, hogy méltatja a párját, napi 1 sms-re vagy legalább egy pár perces telefonra hogy jól vagyok minden rendben van velem.
Ezt meg lehet érteni de az szerintem a "társas lénytől" érthető, hogy ha nem is találkoztok de naponta legalább 1x beszéljetek, ha már aggódik és fontos vagy neki.
14:12-esnek
Nem neked szólt!
Általánosságban írtam. a napokat amiket írtam h héány nap tali az lényegtelen hagyjuk.
DE! egyben azért igazat adhatsz te is! Ami mégpedig az, hogy találkozzatok heti 1x egye fene, de ha szeretitek egymást és a párod a fiú aggódik érted fontos vagy neki, akkor legalább napi 1 sms-t megérdemel, hogy ne idegeskedjen , hogy mi van veled stb, vagy legalább napi 1 telefon lefekvés előtt.
+
Napi egy telefon vagy 1 sms olyan nagy kérés? Attól akiért aggódunk és akit szeretünk?
Istenem te tényleg ennyire értetlen vagy már ne is haragudj!
De ne nagyon okoskodj légy oly szíves ha nem is volt még kapcsolatod akkor minek okoskodsz....
Egy párrol van szó akik szeretik egymást, őszintén és olyan nagy gond hogy a pasi aggódik a lányért félti őt fontos neki mit nem lehet megérteni ezen, 1 roh@dt sms ne legyen már olyan nagy kérés b@sszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!