Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legnormálisabb srácok miért bújnak el a világ elől?
Mert otthon is elég jó a megfigyelőképességünk.
Geez. Legalább átfogalmazhattad volna.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Akkor érveljünk a copy-paste ellen. :)
Milyen érvelésre gondolsz? A kérdés kicsit túl általános. Ki mit tart normálisnak, elég relatív. Meg ugyanez elmondható az elbújásról is.
Ki a fene bújik el? A normális srácok arra vannak, hogy segítsenek beíratni a jegyeteket vagy feltenni nektek a táskát a vonatra, stb, stb...
A kapcsolat, járás, szex pedig kizárólag a bunkó parasztoknak van fenntartva. Az összes lány tudja belül, hogy ez az igazság, csak túl fájdalmas lenen beismernie magának.
Idáig itthon bújkáltam, de most meggondoltam magam. Igenis megyek és felszedlek titeket, normális lányok! Nekem ilyen kell!
Szóval holnap megyek este a Morrison's 3-ba, aki normális lány, és egyedül érzi magát, jöjjön szintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!