Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Lányok írjanak!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az gáz, ha a pasi akivel 1 hónapja együtt vagyok nem köszönt ma fel?2010. nov. 19. 16:21
11/16 anonim válasza:
Na? Még mindig semmi?
Boldog névnapot neked!!!!! :)
12/16 anonim válasza:
Hát, ez nem jött be!
Szegény Yvette):
Nem hiszem el, hogy az a tipegő vénasszony meg az a nyávogós, szőkített, affektálós liba tényleg jobb nála!)):
A zsűriben is csalódtam! OK, Giorgio tehetséges, de azért Yvette jobb!
13/16 anonim válasza:
Bocs, tudom,ez nem ide tartozott, de kikívánkozott belőlem!
Majd írd meg, hogy mi volt!
14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Úgy tűnik, hogy csak türelmetlen voltam. Tegnap 6-kor hivott és felköszöntött. Ma pedig azért megyünk bulizni, hogy megünnepeljük a névnapomat és a hónapfordulót. Mindenkinek köszönöm a válaszát! :)
2010. nov. 20. 14:37
15/16 anonim válasza:
Jujj dejóóóóó! :) Örülök nektek:) Én vagyok a szülinapos egyébként, és én is türelmetlen voltam, engem 7kor hívott fel:)
Látod, mondtam én, hogy estig még megkeres;)
16/16 anonim válasza:
Hurrá! Én meg mindkettőtöknek örülök! Tényleg!
16:57-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!