Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Most akkor mi is van? Nem értelek titeket. Mit gondoltok? (lányok is írjanak, légyszi. )
Régen csúnyának találtam magam,ehhez nagyban hozzájárult az általános iskolai környezet.Nem volt sok barátom,nem voltam "vagány",jól tanultam és ezért lenéztek.Ehhez jött,hogy kövérnek láttam magam,ami a mai napig így van és csúnyának találtam az arcom.Az önbizalmam,nemhogy a nullával volt egyenlő,egyenesen mínuszba volt.
Így nem csoda,hogy egy fiú sem nézett úgy rám!
Aztán egyre több helyen olastam,hallottam,hogy sokkal jobban kedvelitek a magabiztosabb,jókedvű lányokat,akikt elfogadják magukat olyannak,amilyenek.
Sokat szenvedtem,de úgy érzem jó úton haladok.Rengeteget köszönhetek a középiskolai közegnek,nagyon jó hatással vannak rám.Nekik köszönhetem,hogy megismerhettem önmagam egy új oldalamról.Rájöttem,hogy én is lehetek szép,ha 1-2 apróságot megváltoztatok.
Úgy érzem megéri ennyit szenvedni.Most már van önbizalmam,bár nem túl sok,azt hiszem ez a pont elég önbizalom.Szóval nem gondolok magamról keveset,de sokat sem.Sokat mosolygok,jókedvű lettem,mindennek a jó oldalát nézem,és próbálok másoknak segíteni.Tanácsot adni,meghallgatni,velük lenni bánatukban.Nagyon jól érzem magam.Rendszeresen tornázok,és törődöm a bőrömmel.
Azt hiszem sosem éreztem még ilyen jól magam.
Úgy gondoltam,hogy ez a szenvedés változást hoz majd a fiúk terén is...de még mindig elkerülnek.Az osztályból 2 fiúval vagyok jóban.Velük szoktam beszélgetni,hülyülni...de ezen a téren még van hova fejlődnöm.
Mégis van egy olyan érzésem,hogy nem vagyok jó,hiszen hiába vagyok jókedvű,mosolygós,magabiztos,a fiúk felém sem néznek.
Tudom,hogy van még időm,de olyan rossz érzés,hogy a lányok arról kérdezgetnek,hogy van-e barátom,ki tetszik,közbe pedig még nem is csókolóztam.
Most akkor mi tetszik jobban egy lányban?Mit gondoltok a helyzetemről?
15/L
ui.:bocsi,hogy hosszú lett.
Egyébként nincs sok fiú az osztályban.
És kérlek csak értelmes választ írjatok!
Jó úton haladsz, meg fiatal is vagy még.
Így tovább.
20/f
Én is pont így vagyok.A középsuliban megjött az önbizalmam,vidám vagyok meg kedves.Mondhatni hogy szép is vagyok,de nem nagyképű és egoista.Csak az a baj hogy velem sem foglalkoznak a fiúk,nem volt még barátom és nem is csókolóztam.
15/L
Köszönöm szépen:)
Jó érzés tudni,hogy ezek szerint jó úton haladok és nem vagyok ezzel egyedül;) Akkor türelmes leszek és várok:D
Második válaszoló: tudom nehéz váltazni,de ne add fel,egyszer minket is megtalál a szerelem.
18 F
Volt már olyan fiú aki tetszett? És közeledtél hozzá?:-)
Tök jó, hogy sikerült így megváltoznod, de ha szeretnél magadnak egy jó barátot, akkor lehet, hogy neked kell megtenni az első lépést. :-)
Köszi a választ!
Na igen,az önbizalomhiányhoz az is hozzájárult,hogy 3 fiú is tetszett,persze nem egyszerre:D Próbáltam szemezni velük,néztem őket,rájuk mosolyogtam,de nem léptek.Ha elmentünk egymás mellett köszöntem nekik,aztán próbáloztam egyre inkább.De mind a három kikosarazott.Ráadásul az egyik nagyon csúnyán bánt el velem,azóta nem is szólunk egymáshoz,sőt egymása se nézünk,pedig egy suliba járunk.
Miért érdekel?:)
Azt hiszed felismertél?Én kétlem,de sose lehet tudni:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!