Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti is ezt csináljátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti is ezt csináljátok a lánybarátaitokkal?

Figyelt kérdés
Fiúk! Ti (ha azt mondtátok a csajnak h a legjobb barátnőtök) akkor miért szívatjátok folyton miért könyörögtetitek állandóan? Örömet okoz nektek? Mert a legjobb barátom (akibe valljuk be titkon szerelmes vagyok) állandóan szívat, mindennel. Másokat nem csak engem. Senkivel nem csinálja. Vagy talán érzi hogy tetszik nekem? Pedig nagyon jól titkolom. És közbe amikor nem vagyunk suliban, fel szokott hívni (elég nevetséges doolgokkal), felhív magához, programot tervez. Akkor ha így szívat egyszer akkor máskor meg mit kedveskedik. (Nem félreérteni, nagyon jól esik, hogy törődik velem.)
2010. nov. 16. 19:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
és hogy gondolod a szivatást?
2010. nov. 16. 21:46
 12/12 anonim ***** válasza:

hát én ugy adnám a tudtára, hogy tennék egy par ilyen megjegyzest vagy ilyen beszolást amiböl levonja, hogy nem csak ugy veszem őt mint barátot....

a szivatást meg úgy gondolom, ahogy nálam volt egyszer egy fiúval, hogy egyszer kedves volt meg stb... maskor meg jöttek ezek a szivatások persze nem komolyan csak úgy h felhívja magára a vigyelmet

2010. nov. 16. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!