Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti is ezt csináljátok a lánybarátaitokkal?
Nem ezt nem minden pasi csinálja így a lány-barátjával csak aki éretlen kis hülye.
A te barátod azonban ahogy mondják , szerelmes beléd csak ő gyerekesen mutatja ki.
19:13
"de közbe meg nekem azt mondta hogy jár egy csajjal, akiről egy kukkot se mond hiába kérdem csak tereli a szót..."
Hehe, én is ezt csinálnám (meg csináltam is). Taktikai alapelem, ami teljesen kikészíti a nőket.
"ha meg igen akkor meg miért csinálja hisz így nem is merek kezdeményezni. :S olyan bonyolultak vagytok fiúk...:("
A fiúk nem bonyolultak, csak tudják, hogy a lányok elvárják tőlük a bonyolultkodást, ezért eljátsszák a bonyolultságot.
meg azelőtt h bejelentette h jár a csajjal mondta nekem h tetszik még két csaj az osztályból neki (persze egyik se én voltam) hát mit mondjak nem esett túl jól...:S
és szerintetek mit lépjek vagy hogyan?
nem igazan értem ezt a szivatást, mert ha ugy szivat, ahogy en gondolom akkor szerintem bejössz neki....ám meg valahogy probáld a tudtára hozni h tetszik neked :)
jaj és amugy hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!