Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti csináljátok?
Nem találom gusztustalannak. Előző párommal csináltuk így is, mi megoldottuk ezt, semmilyen fertőzést nem kaptunk el. Olyankor még a csajok jobban is kívánják a szexet. Persze a körülményeket meg kell teremteni, pl. egy törölközőt a popsi alá, de megoldható minden.
Mostani párommal összejöttem mondta h ő úgy nem csinálja, én ezt tudomásul vettem majd mondtam h ha mégis úgy érzi szóljon. Párszor szóba került és végül kipróbálta velem. Nem érezte visszataszítónak, inkább elpoénkodtuk, mint: "mészárszék"-ként nézünk utána ki, de azóta több havijánál csináltuk már így, és egyáltalán nem érzi ő sem úgy, hogy ez ellenére van. Kívánjuk és szeretjük egymást szerelemmel, a szex úgyis egyedül ránk tartozik, sztem ez simán megoldható. De ha valaki persze undorítónak találja én nem erősködök ellenvéleménnyel, mkinek más az ízlése.
Ilyenkor én nem nyalom ki érthető módon, de nem is nagyon lenne rá idő mert kb. magára ránt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!