Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális és szép lányok elkelnek 18-20 éves koruk környékén. Szerinted?
Töri szakon végeztem.
Ugyan, nem a diploma teszi az embert, anélkül is lehet valaki intelligens. Leveleztem pár hónapja (1-2 levél erejéig) egy olyan lánnyal, aki egyetemen tanult, de teljesen összefüggéstelenek voltak a mondatai, arra tippeltem, hogy 2-essel érettségizett nyelvtanból. Neked abszolút jó a helyesírásod és a mondatalkotási stílusod.
No lassan én is megyek, este majd válaszolok a leveledre, amit köszönök is. ;)
Tegnap 12.58 vagyok. Az 1. oldalon a második hozzászólásodban írtad a hozzászólónak, hogy szabad vagy, majd hozzátetted, "csak sajnos a nőknek nem elég". Engem kiábrándítana, hogy először van felhívás keringőre (szabad vagyok, ismerkedjünk), rögtön után pedig, hogy de úgysem lesz elég... (igaz, a nőkre általánosítottál, de a válaszolót egy kalap alá vetted - azt gondolom, nem érdemelte meg, és eleve az általánosítás is hülyeség, amit tapasztaltál, max. azokra a nőkre igaz, akikkel eddig dolgod volt)
*Szerintem a kedves 71%-os lány túl vagány hozzám, az első adandó alkalommal biztosan inkább egy "menő pasit" választana.
Most szólok (ismét), hogy normális kapcsolatra csak egészséges személyiséggel képes az ember. Neked iszonyú durva kisebbrendűségi komplexusod van. Ha ezzel nem csinálsz valamit, tényleg mást fognak választani, de nem azért, mert nem vagy elég menő, hanem azért, mert ezt a rinyálást senki sem bírja elviselni tartósan. És... nem is köteles elviselni.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!