Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A normális és szép lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A normális és szép lányok elkelnek 18-20 éves koruk környékén. Szerinted?

Figyelt kérdés
Mit csinálhat egy 27 éves fiú? Lehetetlen 20-28 év körüli normális szemléletű nőt találni!
2010. nov. 15. 12:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
46%
Légyszi, ne szomorkodj.....mi a munkád amúgy?(NEM A PÉNZ MIATT!!!) még mielőtt 78%os barátunk belekötne:-))
2010. nov. 15. 13:47
 52/67 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én 24 éves vagyok, és azért kérdeztem a meló témát, mert kíváncsi voltam, hogy milyen területen vagy.
2010. nov. 15. 13:48
 53/67 A kérdező kommentje:
Heti 3 nap monoton gyári munka, de másoddiplomázom mellette, azért nem találok egyelőre jobbat. 1-1,5 év múlva lesz rendes állásom is.
2010. nov. 15. 13:50
 54/67 anonim ***** válasza:
73%
És miből van diplomád?Látod, tök ügyes vagy, és 24 évesen még csak az érettségit tettem le :-S Na, én meg emiatt vagyok borúlátó:-(
2010. nov. 15. 13:54
 55/67 anonim ***** válasza:
73%
Na megkaptad már az emailt?Kzben rájöttem, hogy rossz címre küldtem, de elküldtem harmadjára is:-)
2010. nov. 15. 13:57
 56/67 A kérdező kommentje:

Töri szakon végeztem.

Ugyan, nem a diploma teszi az embert, anélkül is lehet valaki intelligens. Leveleztem pár hónapja (1-2 levél erejéig) egy olyan lánnyal, aki egyetemen tanult, de teljesen összefüggéstelenek voltak a mondatai, arra tippeltem, hogy 2-essel érettségizett nyelvtanból. Neked abszolút jó a helyesírásod és a mondatalkotási stílusod.

No lassan én is megyek, este majd válaszolok a leveledre, amit köszönök is. ;)

2010. nov. 15. 14:02
 57/67 A kérdező kommentje:
És megjött a levél, kedves Anna. :)
2010. nov. 15. 14:04
 58/67 anonim ***** válasza:
Ne teregesd ki a személyazonosságát. :D
2010. nov. 15. 14:12
 59/67 anonim ***** válasza:
53%
Ne búslakodj apafej, majd 30 körül nyílik meg a 20 évesek birodalma, hiszen a 20 éves Nönek 28 alatt senki sem kell. Na jó ez az egzisztencia kérdése leginkább, de akkor is.
2010. nov. 15. 19:13
 60/67 anonim ***** válasza:
48%

Tegnap 12.58 vagyok. Az 1. oldalon a második hozzászólásodban írtad a hozzászólónak, hogy szabad vagy, majd hozzátetted, "csak sajnos a nőknek nem elég". Engem kiábrándítana, hogy először van felhívás keringőre (szabad vagyok, ismerkedjünk), rögtön után pedig, hogy de úgysem lesz elég... (igaz, a nőkre általánosítottál, de a válaszolót egy kalap alá vetted - azt gondolom, nem érdemelte meg, és eleve az általánosítás is hülyeség, amit tapasztaltál, max. azokra a nőkre igaz, akikkel eddig dolgod volt)

*Szerintem a kedves 71%-os lány túl vagány hozzám, az első adandó alkalommal biztosan inkább egy "menő pasit" választana.

Most szólok (ismét), hogy normális kapcsolatra csak egészséges személyiséggel képes az ember. Neked iszonyú durva kisebbrendűségi komplexusod van. Ha ezzel nem csinálsz valamit, tényleg mást fognak választani, de nem azért, mert nem vagy elég menő, hanem azért, mert ezt a rinyálást senki sem bírja elviselni tartósan. És... nem is köteles elviselni.

33N

2010. nov. 16. 09:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!