Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális és szép lányok elkelnek 18-20 éves koruk környékén. Szerinted?
"Figyelj, nekem nincs bajom azzal, ha vkinek még nincs egzisztenciája, csak legyen benne igény arra, hogy megteremtse.Szóval ne törődjön bele a semmittevésbe.Tegyen azért, hogy legyen valaki.Lássam azt, hogy vele majd lehet vinni valamire.Érted?"
Én minden megértek. De Te is érts meg bizonyos dolgokat.
Egy ember, aki ma eegzisztenciát szeretne elsősorban tanulni megy, 19 évesen elkezdi, a mai felsőoktatás szintjén akár 25, mire végez. Elkezd dolgozni, ideális esetben, ha valakinek a valakije. Ha meg nem, akkor meg lehet, hogy évekig esélytelen. Elkezd takarékoskodni, 30 is elmúlik, mire összehoz valamirevaló egzisztenciát. Reálisan gondolkodva ez időbe telik.
Én normális vagyok és mégis egyedül vagyok de persze kinek mi a normális, nekem nem egy gazdag fúha de jóképű pasi kellett volna, csak egy átlagos falusi srác, aki persze nekem nem volt átlagos de barátnőim nem láttak benne semmi extrát na de puff... neki mégsem kellettem pedig iszonyat szerelmes voltam ám... őt még akkor is szerettem volna ha kövér hájas alacsony és iszonyat ronda arcú ember lett volna mert nagyon de nagyon megszerettem a személyiségét, ha valakit szeretek nem a pénzéért és nem az iszonyú jóképű pofijáért fogom szeretni hanem a stílusáért a dolgokhoz való hozzáállásáért stb stb...
20/L
"Dehát pont erről beszélek, hogy nekem nem kell, hogy vadiúj járgánya legyen.Sőt semmilyen járgány nem kell(persze, ha lenne, örülnék neki, de nem létszükség:-)).Inkább arra vágyom, hogy egyszerűen csak szerelmes legyek, és kész:-)És ha a pasi maga olyan, aki tetszik nekem, akkor nem kell kocsi, hogy belezúgjak:-)érted?:-)"
Ok, felfogtam. De mondjuk lehet, hogy a kérdező problémája összetettebb ennél egy picit.
ma 13:21
Kérdező:
Ha meg sem próbálod. :D
De már írtam neki, úgyhogy megpróbálom, veszíteni nem veszíthetek. :D
Csak én nem vagyok olyan vagány és cserfes, mint amilyen ő a leírásai alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!