Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A normális és szép lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A normális és szép lányok elkelnek 18-20 éves koruk környékén. Szerinted?

Figyelt kérdés
Mit csinálhat egy 27 éves fiú? Lehetetlen 20-28 év körüli normális szemléletű nőt találni!
2010. nov. 15. 12:45
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ne legyen egy lusta disznó, akarja vinni valamire az életben.Ha ilyen, akkor nem érdekel, hogy nincs pénze.
2010. nov. 15. 12:57
 12/67 anonim ***** válasza:
74%

"Hát, mondjuk ne legyen bűnronda,"

Brad Pitt? :) Na jó, ez csak poént volt.

"de a külső különben nem fontos."

A lányok legnagyobb része ezt mondja.

"és szeressen utazni."

Az utazáshoz meg ugye pénz kell, egzisztencia.

A többi leírt dologhoz nem fűzök semmit, azok a dolgok ízlés kérdései.

2010. nov. 15. 12:57
 13/67 anonim ***** válasza:
47%

*Csak a nőknek sajnos nem elég az, hogy a fiú normális és az átlagnál egy fokkal helyesebb...

Bakter, találsz egy nőt, aki azt mondja, hogy normális, szép és facér, te meg alapból támadod, hogy neki semmi sem elég. Azt hiszem, a hiba az ön készülékében van, nekem ez a szöveg már rég nem fér bele a "normálisba". Elhiszem, hogy elkeseredett vagy, és elhiszem, hogy rosszak a tapasztalataid, de ez a te problémád, nem azé a hölgyé, aki meg akarsz ismerni. Ő személy szerint nem tehet a te rossz tapasztalataidról, pont azért, mert normális! Amig ezen a hozzáálláson nem tudsz változtatni, ne is álmodj arról, hogy normális nőd lesz. Nekik ugyanis egészséges a személyiségük, és van annyi önbizalmuk, hogy nem tartják a hátukat mások bűneiért. Csak az önsorsrontó lányok viselnek el ilyesmit, önbizalomhiánnyal, de ők meg sérült személyiséggel képtelenek a kapcsolatépítésre, vagyis nálad kiesnek a "normális" kategóriából.

2010. nov. 15. 12:58
 14/67 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem feltétlenül kell pénz.Ha a Maldív-szigetekre akarsz menni, akkor persze igen, de én ilyen hátizsákos, sátras, fesztiválos dolgokra gondoltam.
2010. nov. 15. 13:00
 15/67 anonim ***** válasza:
73%
Hát, ha az átlagnál egy fokkal helyesebb vagy, akkor már biztos nem lehetsz olyan gáz:-)
2010. nov. 15. 13:01
 16/67 anonim ***** válasza:
100%

"te meg alapból támadod, hogy neki semmi sem elég."

Ki támadott kit? :) Ugye tudod, hogy abban, hogy valaki leírja a tapasztalatait, semmi támadás nincsen? :)

2010. nov. 15. 13:02
 17/67 anonim ***** válasza:
48%

"Szerintem nem feltétlenül kell pénz.Ha a Maldív-szigetekre akarsz menni, akkor persze igen, de én ilyen hátizsákos, sátras, fesztiválos dolgokra gondoltam."

Mint pl. a Sziget-fesztivál? Ott nem szednek belépőt?

2010. nov. 15. 13:03
 18/67 A kérdező kommentje:
Írtam egy levelet, kedves 71%-os lány, egy próbát megér. :)
2010. nov. 15. 13:03
 19/67 anonim ***** válasza:
31%
És mivel foglalkozol, te 27 éves fiú?:)
2010. nov. 15. 13:04
 20/67 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ilyeneket simán ki lehet pengetni...nem százezrekről van szó
2010. nov. 15. 13:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!