Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális és szép lányok elkelnek 18-20 éves koruk környékén. Szerinted?
"Hát, mondjuk ne legyen bűnronda,"
Brad Pitt? :) Na jó, ez csak poént volt.
"de a külső különben nem fontos."
A lányok legnagyobb része ezt mondja.
"és szeressen utazni."
Az utazáshoz meg ugye pénz kell, egzisztencia.
A többi leírt dologhoz nem fűzök semmit, azok a dolgok ízlés kérdései.
*Csak a nőknek sajnos nem elég az, hogy a fiú normális és az átlagnál egy fokkal helyesebb...
Bakter, találsz egy nőt, aki azt mondja, hogy normális, szép és facér, te meg alapból támadod, hogy neki semmi sem elég. Azt hiszem, a hiba az ön készülékében van, nekem ez a szöveg már rég nem fér bele a "normálisba". Elhiszem, hogy elkeseredett vagy, és elhiszem, hogy rosszak a tapasztalataid, de ez a te problémád, nem azé a hölgyé, aki meg akarsz ismerni. Ő személy szerint nem tehet a te rossz tapasztalataidról, pont azért, mert normális! Amig ezen a hozzáálláson nem tudsz változtatni, ne is álmodj arról, hogy normális nőd lesz. Nekik ugyanis egészséges a személyiségük, és van annyi önbizalmuk, hogy nem tartják a hátukat mások bűneiért. Csak az önsorsrontó lányok viselnek el ilyesmit, önbizalomhiánnyal, de ők meg sérült személyiséggel képtelenek a kapcsolatépítésre, vagyis nálad kiesnek a "normális" kategóriából.
"te meg alapból támadod, hogy neki semmi sem elég."
Ki támadott kit? :) Ugye tudod, hogy abban, hogy valaki leírja a tapasztalatait, semmi támadás nincsen? :)
"Szerintem nem feltétlenül kell pénz.Ha a Maldív-szigetekre akarsz menni, akkor persze igen, de én ilyen hátizsákos, sátras, fesztiválos dolgokra gondoltam."
Mint pl. a Sziget-fesztivál? Ott nem szednek belépőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!