Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A normális és szép lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A normális és szép lányok elkelnek 18-20 éves koruk környékén. Szerinted?

Figyelt kérdés
Mit csinálhat egy 27 éves fiú? Lehetetlen 20-28 év körüli normális szemléletű nőt találni!
2010. nov. 15. 12:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
46%
Ok, mindjárt megnézem:-)
2010. nov. 15. 13:05
 22/67 A kérdező kommentje:
Kit támadtam? Nem is írtam konkrét személyről, általánosságban fogalmaztam. Nem képzeled, hogy élőben azzal kezdem egy lánynál, hogy "te figyelj, köztetek alig van normális, te is biztos csak a vagyonra hajtasz".
 23/67 anonim ***** válasza:

ma 13:04

Hanem konkrétan mennyiről is?

24/67 anonim ***** válasza:
49%
Én nem vettem ezt rossz néven, amúgy minden pasinak ez a baja, hogy a csajok csak a pénzre hajtanak, de sztem ez nem így van.
2010. nov. 15. 13:06
 25/67 A kérdező kommentje:
Én speciel nem megyek Sziget-fesztiválra, látom mi folyik ott: részegség, kábítószer, mindenki-mindenkivel összehempereg. A sátras túráknak viszont nem vagyok ellenére. :)
2010. nov. 15. 13:08
 26/67 anonim ***** válasza:
74%

"Én nem vettem ezt rossz néven, amúgy minden pasinak ez a baja, hogy a csajok csak a pénzre hajtanak, de sztem ez nem így van."

Tehát:

- legyen egzisztenciája

- legyen okos, értelmes

- legyen jó humorú, tele önbizalommal, vidámsággal

- legyen kellően magas, kellően jóképú, kellően izmos

- legyen jó az ágyban

- legyen határozott

stb.

vagy ezek különböző kombinációi.

2010. nov. 15. 13:09
 27/67 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor csak mondok egy példát.Én 19 évesen 1000 fttal a zsebemben vágtam neki külföldnek, mert menni akartam, hajtott a kalandvágy.Tudtam, hogy sosem lesz annyi pénzem, hogy repülővel menjek, a barátnőmmel stoppoltunk, és életem legjobb élménye volt.Lehet, hogy ma már nem vágnék neki ilyesminek, de lehet, hogy igen.Mindenesetre ott is maradtam abban az országban évekig, dolgoztam, és nem lettem k.rva.
2010. nov. 15. 13:10
 28/67 A kérdező kommentje:

"Tehát:

- legyen egzisztenciája

- legyen okos, értelmes

- legyen jó humorú, tele önbizalommal, vidámsággal

- legyen kellően magas, kellően jóképú, kellően izmos

- legyen jó az ágyban

- legyen határozott

stb."

Hja, egyszerűbb ha azt írják, hogy legyen Superman. Érdekes, hogy a nők egyfelől az emancipáció és egyenlőség hívei, ha viszont egzisztenciáról van szó, azt elvárják a férfitől. :(

2010. nov. 15. 13:11
 29/67 anonim ***** válasza:
49%
Figyelj, nekem nincs bajom azzal, ha vkinek még nincs egzisztenciája, csak legyen benne igény arra, hogy megteremtse.Szóval ne törődjön bele a semmittevésbe.Tegyen azért, hogy legyen valaki.Lássam azt, hogy vele majd lehet vinni valamire.Érted?
2010. nov. 15. 13:13
 30/67 anonim ***** válasza:
100%

"Én 19 évesen 1000 fttal a zsebemben vágtam neki külföldnek, mert menni akartam, hajtott a kalandvágy."

És természetesen lány vagy. :D

Tudod, persze, az autópályán mindenki szívesen felvesz egy 19 éves lányt, mint egy kevésbé jóképű, jól kinéző férfit. Ugye, már itt különbségek adódnak. :)

2010. nov. 15. 13:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!