Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még olyan aki kéthetente...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan aki kéthetente találkozik a barátjával?

Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 17:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ezt akkor még ne írd be sehova, hanem juttasd el hozzám az e-mailcímed, és fölveszlek a listára, ezek szerint így működik! (Silme)
2009. jan. 15. 15:34
 22/25 A kérdező kommentje:
És milyen címre küldjem az email címem?
2009. jan. 16. 21:41
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából minden távkapcsolat így működik. Bár, vannak párok, akik még ritkábban látják egymást...

Amúgy szerintem az sem eségszséges, ha egy pár folyton egymás nyakán lóg, a 7 napjából 6-ot, vagy mind a 7-et.

Nekem volt kapcsolatom, amikor a srác csak pár házzal lakott arrébb, mint én, és még úgy sem találkoztunk minden nap.

Most, h messzibb van tőlem, hát én is csak 2 hetente látom... (Legutóbb szilveszterkor találkoztunk, most hétvégén végre újra láthatom)

2009. jan. 17. 02:25
 24/25 anonim ***** válasza:

előbb válaszoltam már, csak nem volt egyértelmű, h a két kapcsolat nem ugyanazzal a sráccal van, tehát nem az a srác költözött messze, vagy ilyesmi. Az már 3 éve volt, most meg itt van Ő, aki messzi van...

"Képzeld el, tudom nem nehéz, képzeld el, hogy nincs határ

Távol lehetsz és mégis közel, így marad mindörökre már."

de azért a távolság remélem, nem marad meg mindörökre

2009. jan. 17. 02:30
 25/25 anonim ***** válasza:
Aki esetleg szeretne a távkapcsoaltban élők klubjába belépni, az a silme(kukac)vipmail.hu-ra küldje el az emailcímét! :)
2009. jan. 18. 01:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!