Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan aki kéthetente találkozik a barátjával?
Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 17:03
1/25 anonim válasza:
Pl én! Pesten dolgoztam, a barátom itt volt vidéken! Volt mikor három hétig se voltam itthon mert nem tudtam haza jonni! De volt telefon és msn-en! Rendesen mukodott a dolog! Ez a fiu most már az élettársam :-)
2/25 anonim válasza:
Hetente, kéthetente, háromhetente...Nagyon nehéz kibírni, de nincs más választás...
3/25 anonim válasza:
en pl a 7 honap alatt egyszer voltunk egyutt 1 hetig de van nsn es telefon csak 420 km vagyunk egymastol
4/25 A kérdező kommentje:
Mi is így vagyunk.
De hát telefon, msn...és hát a szerelem amit egymás iránt érzünk összetart minket!!!:)
Csak nagyon nagyon rossz!
2009. jan. 11. 17:14
5/25 anonim válasza:
jaj ez tényleg szörnyű :\ mi közöttünk is 300 km van.. közvetlen járat persze nincs..-.- de annyira szeretjük egymást (lassan másfél éve) hogy megéri :) nagyon nehéz, de lehet hogy a közelben nem találtam volna egy ilyen szuper pasit (sőt biztos... ) :)
6/25 anonim válasza:
mi közöttünk is 300 km van :S :( sajnos,de ez nem akadályoz meg minket,van mivel egymáshoz járni :)
7/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon sokan járnak hasonló cipőben, köztük én is. Ha igazán szeretitek egymást, akkor biztos sokáig együtt lesztek. Kitartás!:)
8/25 A kérdező kommentje:
Már 2 éve vagyunk együtt. És kéthetente talizunk. Ritka az nagyon mikor 1 hét telik el h találkozzunk. És ha talizunk akkor is csak 1 hétvégét tölthetünk együtt, mert nem nagyon ér rá, a munkája miatt. Akkor tudunk hosszabb időt együtt tölteni ha én meek náluk, és az inkább szünetekben van. Olykor ott vok 1 -2 hétig.
2009. jan. 11. 20:57
9/25 anonim válasza:
Jó olvasni, hogy sokan vagyunk még így (:
Amúgy te még jobb helyzetben vagy.. Mi örülünk ha havonta talizunk.. De most nagyon nem jön össze. Már lassan 2 hónapja nem láttam :((
(Pest megye - Szabolcs megye.. közvetlen járat.. ugyan.. mért is lenne? :(
10/25 anonim válasza:
Tényleg jól esik látni, hogy mások is vannak így... Az általános nézet azért az, h elítélik az ilyen kapcsolatokat. De nekem is erőt adott most ez a néhány komment... :) Nem alapítjuk meg a távkapcsolatban élők klubját? :)) Mi a 2,5 évet már betöltöttük, pillanatnyilag 230 km a távolság (+ országhatár) és havonta egyszer általában sikerült találkozni, a rekord a másfél hónap szünet. :( De akármennyit várnék rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!