Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan aki kéthetente találkozik a barátjával?
Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 17:03
11/25 anonim válasza:
Ez aranyos :D A klub jó ötlet lenne.. kérdés az, hogy hogyan oldható meg (:
Kitartást mindenkineeek ^^
12/25 anonim válasza:
abban a klubban én is benne lennék :) és osztom a véleményt, miszerint jó olvasni hogy Ti is így vagytok ezzel... és sajnos ez is igaz hogy lenézik az ilyen kapcsolatokat..de talán ezeknek is megvannak a szépségei. sőt!sokkal értékesebbek mint akik állandóan együtt lógnak. Igaz én se vetném meg ha együtt lehetnénk éjjel nappal :)(nemtom hanyadik válaszoló voltam.:) )
13/25 A kérdező kommentje:
Akkor a klubb létrejöhet??????
2009. jan. 13. 20:46
15/25 anonim válasza:
csinálhatnánk egy nagy "Távkapcsolatban Élő Szerelmesek Találkozót" :D
16/25 A kérdező kommentje:
Nagyon rossz érzés h vannak olyanok akik az ilyen kapcsit lenézik. Azt gondolják h úgy is megcsalják egymást...
2009. jan. 14. 19:57
17/25 anonim válasza:
Kedves mindenki! Létrehoztam egy levelezőlistát nekünk: tavkapcsolat@lev-lista.hu Aki akar, beléphet ide! Elmesélhetjük a történeteinket, mesélhetünk a (távol lévő) drágáinkról egymásnak, meg bátoríthatjuk, aki épp szomorkodik... Lehet csatlakozni nyugodtan! :)
18/25 A kérdező kommentje:
Nem tudok belépni az oldalra...:(
Miért?
2009. jan. 15. 12:44
19/25 anonim válasza:
Most nem vagyok biztos benne, h nekem kell-e fölvenni titeket a listára, vagy hogy is... de mindenesetre ha mindenki dob egy levelet a címemre, aki rajta szeretne lenni (silme(kukac)vipmail.hu), akkor biztos rendben lesz.
20/25 A kérdező kommentje:
Ezt a tavkapcsolat@lev-lista.hu-t hová írjam be?
2009. jan. 15. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!