Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak legnagyobb része már a husi nőket is megveti?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy ha egy nő teltebb, van mit fogni rajta, van szép nagy gömbölyű popsija, telt combjai, akkor sok férfi rögtön rávágja, hogy neki sohasem kellene? Vagy kellene, de csak egy éjszakára, és az utcán sohasem sétálna vele végig? Vagy miért lehet hallani még a lányoktól is, hogy a fiúk a "lapos" popsira buknak? És főleg, miért van az, hogy ha egy férfinak nem az jön be, mint az átlagnak, akkor a haverjai/barátai már rögtön elkezdik kicikizni amiatt, aki neki tetszik?
2010. nov. 13. 10:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Na ezt meg ki találta már ki, hogy a lapos segg meg a kis mell az szép?

Valami barom!

Biztos az aki ezeket a retek nadrágokat amikben a mai fiatalok járnak és ki van a segglyukából 15cm megtervezt. Vagyis szerintem elbaxarintotta de legyártottak 500 vagonnyit oszt a sok hülye fiatal meg veszi és fázik meg a veséjük.

A duckó csajoknál nincs jobb! Az is igaz, hogy nem mindegy milyen egyéniség.

2010. nov. 17. 14:53
 22/27 anonim ***** válasza:
Barmok mindig lesznek. Egyik barátnőm 165 cm és 47 kg, hízni szeretne, de nem tud. A múltkor az egyik pasi azt mondta neki, hogy kövér és fogyjon le.
2010. nov. 17. 15:26
 23/27 anonim ***** válasza:
43%

Kedves kérdező. 20 éves vagyok, saját pénzből magamnak fizetem a termet, és a tápkiegeket is.

Pontosan azért várom el egy nőtől, hogy adjon magára, mert én is adok magamra, és ez ott kezdődik, hogy egészségesen él. Aki kövér, az nem él egészségesen.

Munka, reggel 7től este 7ig, de fél8tól 10ig mégis van időm terembe járni. Egyéb kérdés?

2010. nov. 17. 15:56
 24/27 anonim ***** válasza:

14:53

Na erről beszéltem..én lapos vagyok és kicsi a mellem,és te meg sok pasi meg fikázzátok,hogy csúnya meg deszka..Hát kösz szépen, nem mindenki tehet róla. Én eszek mint egy disznó, soha nem fogyóztam, baromságnak tartom, és szükségem sincs rá. De attól még igenis lehet nőies egy nő,hogy sovány. Legalább is igyekszem. A nadrágos nézeteddel egyet értek, egy sovány nőn és egy teltebben is undorító,ha kilóg a fél segge,ez tény, és ha megfázik,meg is érdemli.

2010. nov. 17. 15:56
 25/27 A kérdező kommentje:

ma 15:56

"Kedves kérdező. 20 éves vagyok, saját pénzből magamnak fizetem a termet, és a tápkiegeket is."

Legalább finonak? :D

"Pontosan azért várom el egy nőtől, hogy adjon magára, mert én is adok magamra,"

Az ember nem csak úgy adhat magára, hogy konditerembe jár, ez feltűnt már neked valaha? :D

"és ez ott kezdődik, hogy egészségesen él. Aki kövér, az nem él egészségesen."

1. Ez nem igaz.

2. Kérdés, hogy kinek hol kezdődik a kövérség. De, amikor egy 170-175 centis lány, aki 45-50 kg, azt mondja, hogy fogyni akar, akkor a hátamon futkos a hideeg. Nagyon sokan tévedésben élnek ám a kövérség fogalmást illetően. :)

3. Te egyszerű logikával kijelented, hogy az a nő, aki nem csinálja ugyanazt, mint te (napi 2 óra kondirterem), azt már élből elutasítod. :D Ehhez nincsen semmiféle hozzáfűznivalóm, csak annyi: gondolkodj egy picit. :)

"Munka, reggel 7től este 7ig, de fél8tól 10ig mégis van időm terembe járni."

Lehetne erre is írogatni, de inkább nem teszem, mert nem vágna a témába.

Egyéb kérdés, csak annyi, hogy napi 14 óra és alvás mellett mennyi időd magad magadra? :D Pl. hogy kicsit megállj és elgondolkodj az életen? :)

Semmi egyéb egyelőre. :)

2010. nov. 17. 16:04
 26/27 anonim ***** válasza:

Nem igaz wtf? Ki vagy te, hogy tudd, hogy ki mit fizet nekem? Ha tudni akarod még én adok haza pénzt, mert szarul állunk.... 19-7 az 12 nem 14.

És nekem ez a kikapcsolódasom, sőt az egyetlen szórakozásom. És 22:30-6:30-ig simán lehet 8 órát aludni...

2010. nov. 17. 20:15
 27/27 A kérdező kommentje:

tegnap 20:15

Legalább olvasd már el azt is, hogy melyik mondatommal melyik mondatodra válaszoltam.

2010. nov. 18. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!