Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak legnagyobb része már a husi nőket is megveti?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy ha egy nő teltebb, van mit fogni rajta, van szép nagy gömbölyű popsija, telt combjai, akkor sok férfi rögtön rávágja, hogy neki sohasem kellene? Vagy kellene, de csak egy éjszakára, és az utcán sohasem sétálna vele végig? Vagy miért lehet hallani még a lányoktól is, hogy a fiúk a "lapos" popsira buknak? És főleg, miért van az, hogy ha egy férfinak nem az jön be, mint az átlagnak, akkor a haverjai/barátai már rögtön elkezdik kicikizni amiatt, aki neki tetszik?
2010. nov. 13. 10:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

szerintem csak a bunkok mondjak ezt,nekem bejonnek az ijen tipusu lanyok,es nm csak egy ejszakara

21f

2010. nov. 13. 10:34
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert az a menő, ha vkinek a csontkollekció lányok tetszenek. De sztem a legtöbb férfinek igazából jobban kéne olyan, akin van mit fogni, pl nekem is :)
2010. nov. 13. 10:37
 3/27 anonim ***** válasza:
63%
Sztem ez teljes mértékben úgy ahogy van hülyeség. Én szeretem azokat a nőket,akik husosabbak sőt igazából eddig SZINTE csak olyan bnőm volt(az eddigi 5 ből) az egy másik dolog,hogy ha pl leül és már hátul kilátszik a bele az mondjuk elvetendő és undorító,mert azért legyünk már igényesek..Szal van mindennek határa..de én azt mondom,hogy szerintem egyáltalán nem divat az,ha valaki csontvékony sőt taszítónak találom,ha valaki pl azért nem eszik,hogy nehogy felvegyen véletlenül is 2 dekát..
2010. nov. 13. 10:43
 4/27 A kérdező kommentje:
De én nem is állítottam, hogy a minden férfi ilyen, olvassátok el a kérdést.
2010. nov. 13. 10:44
 5/27 anonim válasza:
100%

Nekem igenis bejonnek az ilyen nok, es nem egy ejszakara kene, hanem egy eletre...

De ugy latom az elottem levok is hasonloan velekednek.

2010. nov. 13. 10:53
 6/27 anonim ***** válasza:
51%
Én konkrétan imádom a husi Nöket, csak az az egy probléma van, hogy Ök is olyanok és ugyan arra vágynak, mint az összes többi. Ultrabrutáljóképü, görög Isten sok pénzzel.
2010. nov. 13. 10:58
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

erre azt tudom mondani, hogy ne foglalkozz az ilyen férfiakkal.

Én kövér vagyok, de mindig is tettem rá magasról, hogy mit gondolnak rólam az átlagos ízlésű bunkó csávók. (mert aki beszólogat, hogy ilyen disznóval nem járnék az bunkó)

Van párom is, már több, mint 4,5 éve, jó helyen kell keresni, és tojni azokra, akiknek nem tetszel.

21/L

2010. nov. 13. 11:23
 8/27 A kérdező kommentje:
Én férfiként kérdezem ezt amúgy. :D
2010. nov. 13. 11:30
 9/27 anonim ***** válasza:
Na, erre nem gondoltam. :D
2010. nov. 13. 11:58
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Van két normál méretű cicim, van szép kerek fenekem, van még két formás combom. ha valakinek nem tetszem, nem is jön oda hozzám. én meg nem fogok senki fiáért sem teperni. aki pedig veszi a bátorságot, annak tetszem. nekem ennyi éppen elég.

a kor hóbortja volt egy darabig ez a "legyen mindenki sovány, mert az az igazi", de szerencsére ez már kezd feledésbe merülni. ha jobban megnézünk például egy ckm vagy más egyéb férfimagazint, akkor láthatjuk, hogy azok a lányok sem nádszálvékonyak. csak a kifutón szaladgálnak még mindig zombik.

régen én is vékonka szerettem volna lenni, aztán rájöttem, hogy ezt csak kínszenvedés útján tudnám csak elérni. végül beletörődtem, hogy én ilyen vagyok. kevés volt az önbizalmam, úgy éreztem, hogy dagi vagyok. ma már nem érzem ezt, mert sok pozitív visszajelzést kapok.

és lehet, hgoy viccesnek hangzik, de pl mikor egy csapat hímnemű előtt kell elmennem, akkor folyton osztom magam: "szép vagyok, gyönyörű, én vagyok a legjobb." és elsétálok előttük. érzem a tekintetüket. és ilyenkor mindig rájövök, hogy kisugárzás kérdése az egész.

2010. nov. 17. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!