Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak legnagyobb része már a husi nőket is megveti?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra gondolok, hogy ha egy nő teltebb, van mit fogni rajta, van szép nagy gömbölyű popsija, telt combjai, akkor sok férfi rögtön rávágja, hogy neki sohasem kellene? Vagy kellene, de csak egy éjszakára, és az utcán sohasem sétálna vele végig? Vagy miért lehet hallani még a lányoktól is, hogy a fiúk a "lapos" popsira buknak? És főleg, miért van az, hogy ha egy férfinak nem az jön be, mint az átlagnak, akkor a haverjai/barátai már rögtön elkezdik kicikizni amiatt, aki neki tetszik?
2010. nov. 13. 10:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Aférfiakra nem jellemző ez, csak a tini fiúkra és a nagyarcú pasikra. Ha egy férfi nem pasi, hanem FÉRFI, akkor nemcsak a nő fenekével, mellével, méretével foglalkozik, hanem a tulajdonságaival, eszével, lelkével is. Persze a külső, az igényesség, az ápoltság nagyon fontos, de a 40 kg-nál nagyobb nő már dagadt-szemlélet kb. a 16-18 éves pasikra jellemző.
2010. nov. 17. 09:59
 12/27 anonim ***** válasza:

Így szerintem az álomvilágban nevelkedő tini fiúk írnak.

Az én párom teljesen normálisan, nőiesen kerek, és gyönyörűnek, kívánatosnak tartom, szuper az ágyban. És amúgy is.

25/F

2010. nov. 17. 11:01
 13/27 A kérdező kommentje:
Ne legyen félreéréts, én sem gondolkodom így, csak néha már úgy érzem, hogy teljesen a divat meg a megszokás, a középszerűség falai közé vagyok szorítva.
2010. nov. 17. 11:08
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem egy pasi nem a külsőbe szeret bele. hát nem? azért ide kell a belső szépségis. sőt mindenki csak addig szép ameddig meg nem szólal. egyébként is ha egy férfi szeret téged (nem téged hanem egy lányt :D érted) akkor nemhiszem hogy probléma lesz neki az alakod, max. megkérdezi hogy nem mész-e el vele kondizni vagy futni ilyenek, hátsó szándékkal persze :D de lagalább nem bunkón. csak személyes vélemény. :) a pasiknak is ugyanúgy fontos a belső (most a nem egyájszakás kalandorokról beszélek) :) szerintem. L/18
2010. nov. 17. 11:44
 15/27 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de nekem meg lapos a fenekem is, a mellem sem túl nagy, állítólag szép is vagyok, mégsem buknak rám annyira. Én meg pont azt vettem észre, hogy aki kis mellű, lapos fenekű, azok nem igazi nők, mert a mell a lényeg...Arról meg már nem tehetek,hogy ilyen vagyok,hízni nem tudok, és mozgok eleget, tehát izom se nagyon jön rám,hogy kerekedjek. Ilyen vagyok. Csak én folyjon azt hallom, hogy "de jó nő, nagy a melle"..ez a lényeg. Én meg tele vagyok önértékelési problémákkal,hogy deszka vagyok. Szóval ez a másik véglet.

22/L

2010. nov. 17. 11:56
 16/27 anonim ***** válasza:
Utolsó: külsőre nekem is a kerekebb formák jönnek be, de ha kedvesebb, aranyosabb, stb. vagy, akkor téged választanálak :)
2010. nov. 17. 11:58
 17/27 anonim ***** válasza:

11:01 vagyok.

Amúgy végső soron a kisugárzáson múlik. Páromat sokat tartják ducusnak, de legalább annyian tolnák is.

Amúgy mi férfiak azt bambuljuk meg, aki kitesz valamit a kirakatba. Vékony, ducus, tök mindegy.

25/F

2010. nov. 17. 12:42
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez meg tök hülyeség...mármint hogy kövér-husibb-teltebb-sovány-karcsú...szerintem egyáltalán nem ez a mérvadó. Mert a pasik nem ezt nézik meg először, hanem azt, hogy milyen az összkép, milyen a kisugárzásod, jól érzed e magad a bőrödben. Szerintem csak is ez az ami számít. Ha boldog vagy mert jól érzed magad a bőrödben, legyél bármilyen testalkatú, az meglátszik rajtad! És ezt észreveszik mások is! És csak ez az ami számít!

20/L

2010. nov. 17. 12:46
 19/27 anonim ***** válasza:
0%

Azért, mert a husi nálatok nem az izmosat jelenti, hanem a kövéret. A kövér pedig a zsírdisznót.

Ha én megteszem, hogy heti 4-5 alkalommal edzőterembe járok és 1,5-2 órát edzek, emellett normálisan kajálok, akkor ugyanezt elvárom a barátnőmtől is.

2010. nov. 17. 13:19
 20/27 A kérdező kommentje:

ma 13:19

"Azért, mert a husi nálatok nem az izmosat jelenti, hanem a kövéret. A kövér pedig a zsírdisznót."

1. Szerintem vegyél vissza a stílusodból. :D

2. Mi az, hogy nálunk? Leírtam, férfi vagyok, férfiként kéreztem ezeket.

3. Személy szerint SEMMI izgató, vonzót nem találok abban, ha egy nő testén feszülnek, dagadnak az izmok.

"Ha én megteszem, hogy heti 4-5 alkalommal edzőterembe járok és 1,5-2 órát edzek, emellett normálisan kajálok, akkor ugyanezt elvárom a barátnőmtől is."

És hány éves vagy? :D És ki fizeti az edzőterem árát? És mennyit dolgozol 1 nap átlagosan, hm? :)

Mellesleg, ha ilyen elvárásaid vannak a barátnőddel szemben, szerintem elég cinkes lehetsz. :D Senki se azért csinálja a dolgokat, mert elvárják tőle, hanem, mert neki jólesik. Ez a véleményem.

2010. nov. 17. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!