Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 16éves lány vagyok. Van egy hozzám közel álló férfi barátom, aki 32 éves. Régóta ismerjük egymást, mindent megosztunk egymással.

Figyelt kérdés
S már a kezdetektől vonzódunk egymáshoz, az elmúlt pár hónapban pedig egyre jobban. Egymásról álmodunk folyamatosan (csókolózunk, lefekszünk egymással..stb) Ha beszélgetünk akár telefonon akár személyesen, minden alkalommal azt mondja, hogy szeret. Én is szeretem. De van egy kis probléma, az illető nős. Mit tegyek?
2009. jan. 10. 20:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

mar masodjara irok ide, de hozzatennem, h en mar voltam ilyen helyzetben... csak epp a masik oldalrol. 4 eves voltam, a hugom ketto. Jott egy fiatalabb leder noszemely, aki szetvalsztotta a szuleimet. Most igy utolag halas vagyok neki, mart lett egy csodalatos neveloapam es egy feltestverem, de az apum megjarta vele. A csaj aztan dobbantott egy masik pasihoz. Szoval mindennek ket oldala van. Bennem gyerekkent mely nyomott hagyott ez a szituacio, mert rendkivul apas voltam, es egyszer csak volt apu, nincs apu. Jo messzire elkoltoztek, mert nem helybeli volt a csaj, es csak egy honapban egyszer lattam az edesapam.

Gondolod a szuleid tovabbra is szeretni fogjak a pasit, ha megtudjak, hogy a lanyukkal kavar? Ki kell abranditsalak, hogy nem. Kozellenseg lesz. Legalabbis egy normalis szulo sem orul ha a 16 eves lanya egy 30 ev feletti pasival kavar, foleg meg nos is. Szoval jo gondold meg, hogy mit csinalsz. Nem o az idealis ferfi szamodra, a szerelem sajnos vakka teszi az embert.

2009. jan. 11. 16:54
 22/29 anonim ***** válasza:
Aki nem volt ilyen helyzteben az azért nem volt, mert inkább nem mászik bele egy ilyen bizarr "kapcsolatba"...
2009. jan. 11. 20:57
 23/29 anonim ***** válasza:
amikor 16 éves voltam, odajött hozzam egy 25 éves srác és megkérdezte, hogy nem-e járnék vele. Azt hittem nem jól hallok... mondtam neki, hogy van barátom (szokásos lerázó szövegem volt akkoriban) és ennyi. Emlékszem, hogy kiakadtam, hogy egy ilyen "idős" pasi mi a fenet akart tőlem. Eszembe se jutott apám korabeli férfiakkal kezdeni, annyi helyes korombeli srác volt. Szerintem inkább te is nézz korul. Szerintem ciki egy nos 32 éves férfival kavarni 16 évesen.
2009. jan. 11. 21:23
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy számolta az utolsó válaszadó, de a 16-hoz a 25, sőt még a 32 sem számít apja korúnak. :) És szerintem nem is a korkülönbség a baj, van aki az idősebbekre bukik, nincs ezzel semmi gond (én is!). A baj, hogy nős a pasi. És persze lehet mondani, hogy nem kéne belemászni ebbe, de ez általában nem szándékos, megtörténik. Utána meg hogy ki tud-e mászni belőle vagy sem, az már más kérdés. Viszont ha vele maradsz, és ő nem válik el, akkor lesz valami ami nagyon fog hiányozni: a nyilvánosság. Ennek igazából csak akkor érzed a fontosságát, ha nincs. Az hogy nem mehetsz sehova vele kettesben, nem sétálhattok kézen fogva az utcán... Erre nem csak egy 16 évesnek van szüksége, hanem minden szerelmes embernek. A bujkálás izgalmas valamilyen szinten, de egy idő után fárasztó, és fájdalmas. (tapasztalat)
2009. jan. 11. 22:03
 25/29 anonim ***** válasza:
A problma nem az, hogy nős, hanem hogy pedofil. Ha 16 éves vagy, ezért simán sittre vágják 5-6 évre.
2009. jan. 15. 15:09
 26/29 anonim ***** válasza:
Nézd. Ha úgy érzed boldog vagy vele, és TUDOD hogy ő is boldog veled, és szeret téged, vágj bele. Ha tényleg úgy van ahogy leírtad akkor a "párod" házasságának így is, úgy is annyi. De előtte azért bizonyosodj meg arról, hogy komolyan az érzései és a szándékai veled. Sok sikert
2009. jan. 16. 08:04
 27/29 anonim ***** válasza:

"A problma nem az, hogy nős, hanem hogy pedofil. Ha 16 éves vagy, ezért simán sittre vágják 5-6 évre."

14 év alatt pedofília, 16 éves kor után ha a lány beleegyezésével történnek a dolgok akkor nincsen büntetőjogi következménye...

2009. jan. 16. 08:08
 28/29 anonim ***** válasza:
ennek a nygon erett es komoly kislanynak aztan ugy is mondhat barki barmit csaladrol meg erkölcsröl, magasrol teszik ö mindenre, önzö tini, sokan voltunk ilyenek, csinalja csak, igy se ugy se lesz jo vege. A feleseg valoszinüleg nem csalta meg a ferjet soha, azt csak azert mondta neked hogy a felelösseget masra tolja. Gratulalok, sok boldogsagot. Siras lesz a vege.
2013. dec. 12. 14:42
 29/29 anonim ***** válasza:
jaj msot latom h ez a kerdes több mint 4 eves :D LOL, na mibe hogy nem lett happy end?
2013. dec. 12. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!