Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 16éves lány vagyok. Van egy hozzám közel álló férfi barátom, aki 32 éves. Régóta ismerjük egymást, mindent megosztunk egymással.

Figyelt kérdés
S már a kezdetektől vonzódunk egymáshoz, az elmúlt pár hónapban pedig egyre jobban. Egymásról álmodunk folyamatosan (csókolózunk, lefekszünk egymással..stb) Ha beszélgetünk akár telefonon akár személyesen, minden alkalommal azt mondja, hogy szeret. Én is szeretem. De van egy kis probléma, az illető nős. Mit tegyek?
2009. jan. 10. 20:06
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
még ha nem is lenne nős, eleve kétszer annyi idős mint Te.. :D nem semmi.. nehéz lenne megtenni azt, h inkább keveredj ki ebből, de később úgyis rájössz h egy fiatalabb jobb lenne.... gondolj csak bele :) de hát, úgyse fogsz lemondani róla, szerelmes tini vagy, tudom én milyen az :D persze én korombelibe zúgtam bele eddig mindig:P
2009. jan. 10. 20:09
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd őt. Felelőtlen veled - semmiképpen nem lenne jó.
2009. jan. 10. 20:11
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondd neki, hogy hagyja el a feleségét. Ha nem teszi, az jellemzi. Drágám, ha feleségét képes megcsalni, és nem szakít vele, akkor mégis téged mennyire értékel? Azt hiszed hozzád hűséges maradna?

Gondolod el a neje mit fog érezni, amikor megtudja...összetörik a szíve...

4/29 anonim ***** válasza:
100%
hidd el,jobban jársz ha elfelejted.. :)
 5/29 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy a felesége szíve annyira összetörte... Lazán megcsalta másfél éve, nem is egyszer...
2009. jan. 10. 20:18
 6/29 anonim ***** válasza:
89%
Gondolkozz már!!! Felesége van és az apád lehetne!!! Amennyi erővel veled képes megcsalni a feleségét, annyi erővel téged is képes megcsalni. Ha olyan hű de nagy a szeretet köztetek, mondd neki, hogy hagyja ott a feleségét érted. Ha megteszi, akkor lehet, hogy tényleg komolyan vesz téged. De kétlem, hogy egy gyerekért otthagyná a feleségét...Másrészt meg gondolom van annyi eszed, hogy nem költözöl össze gyerek fejjel egy pasival, aki apád lehetne. Van gyereke? Ha nem, készülhetsz arra is, hogy gyereket szülj neki. Hát ezeken gondolkozz el...
2009. jan. 10. 20:41
 7/29 A kérdező kommentje:
a felesége csalta meg őt, nem pedig fordítva
2009. jan. 10. 20:44
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, voltaképp Neked semmi közöd hozzá, hogy ők ketten milyen felállásban és ki kit hogy és kivel csalt meg. Ők egyelőre még házastársak tehát Te csak és kizárólag a második helyen vagy. Ha a pasi elvált volna mikor még nem ismer az más... de miattad kétlem, hogy el fog; egy józanul gondolkodó ember elválik saját maga miatt (és semmiképp sem azért mert van egy másik) és összeáll mással mert így jó neki. De akkor sem a másik miatt teszi, hanem saját maga miatt.

Egyébként nem tudom milyen gondolkodása lehet egy 32 éves pasasnak aki leáll egy 16 évessel. Ezzel nem téged akarlak becsmérelni - távol álljon tőlem, de én is 33 vagyok és legutoljára talán 10 éve - de inkább több, mint 10 - jutott olyasmi eszembe, hogy egy 16 éves tinivel kikezdjek.

2009. jan. 10. 21:32
 9/29 A kérdező kommentje:
Mellesleg, igen. Van egy 3 éves kislánya, aki olyan szinten a szemem előtt nőtt fel, s többet volt velünk, hogy nekem mondta azt legelőször, hogy anya nem a saját anyjának.. na erre varrjál gombot.
2009. jan. 10. 21:34
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez téged még nem jogosít fel arra, hogy szétszakíts egy családot. Nem hiszem, hogy sokan fognak itt abban támogatni, hogy szerezd meg mindenáron magadnak apucit. Igy is nagyok sok család szétmegy, normális ember nem fogja azt mondani hajrá, feküdj le vele és kaparintsd meg!
2009. jan. 10. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!