Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 16éves lány vagyok. Van egy hozzám közel álló férfi barátom, aki 32 éves. Régóta ismerjük egymást, mindent megosztunk egymással.

Figyelt kérdés
S már a kezdetektől vonzódunk egymáshoz, az elmúlt pár hónapban pedig egyre jobban. Egymásról álmodunk folyamatosan (csókolózunk, lefekszünk egymással..stb) Ha beszélgetünk akár telefonon akár személyesen, minden alkalommal azt mondja, hogy szeret. Én is szeretem. De van egy kis probléma, az illető nős. Mit tegyek?
2009. jan. 10. 20:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Van egy bnőm aki ugyan ilyen helyzetben volt és félig van is (még a kor is kb stimmel + - 3 év) hát nekik nagyon nem jött össze....a pasinak szinte csak arra kellett h legyen egy fiatal csaj akivel jöt lehet dugni...szegény csajszikám meg mit csináljon?..hát szerelmes volt...szerintem mondhatunk mi bármit akkoris azt fogod tenni amit te jónak látsz illetve érzel..ugye?na ugye...és akkor majd a végén mondhatja neked mindenki hogy ..hát én megmondtam!

ha nem lenne házas azt mondanám hogy rendben(de gyereke is van ..hát így jaj)

van egy ismerősöm ő most 15 éves a pasija meg 30 ....nagyon nagyon szeretik egymást...de a pasinak nincs felesége,gyereke,hisztiző exe...és azzal bizonyította h szereti a csajt h a lány szüleivel is megismerkedett és törekedett arra hogy megszerettesse magát...ajánlom hogy mutasd be a szüleidnek vagy kérdezd meg h mi lenne ha bemutatnád a szüleidnek...

2009. jan. 10. 22:05
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam hasonló esettel, ott egyértelműen szerelem volt. De azért gyanakodj..lehet, hogy ő a fiatalabb lányokra bukik, nem feltétlenül rád. Ha viszont tényleg szerelmesek vagytok, és úgy érzed nem rontod el véglegesen az életed, akkor vedd rá, hogí váljon el, és ti összeköltözhettek.
2009. jan. 10. 22:13
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem lenne gyomrom tönkretenni még jobban egy házasságot és pláne nem elszakítani egy 3 éves kisgyermeket az apjától!!!

Szánalom, hova süllyed a mai világ, ha már egy gyerek is ilyenre képes, tönkretenni egy családot...

Ha nincs benned semmi erkölcsi gát, hát tedd meg. Te tudod, hogy cseszed el az életed, mert 1 a millióhoz az esélye, hogy megmarad melletted hosszú távon...De aztán ne gyere ide panaszkodni, hogy teherbe estem gyerek fejjel, elhagyott az "apám lehetne párom", nem jó a szex, segítség, megcsaltak stb.

2009. jan. 10. 22:35
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Mond neki, hogy valjon el a felesegetol es akkor egyutt lehettek. Ha megteszi szeret, ha nem akkor csak ki akar hasznalni.Ne hagyd, hogy hitegessen.
2009. jan. 10. 22:47
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajna itt az összes hozzászólónak igaza van.

felejtsd el.nem tudom hogy igazán az az ember mit akarhat tőled azon kívül de nem várj sok jóra.

az hogy apád lehetne 1 indok.

Előtted az élet ne kötelezd el magad ilyen idő ember mellett,mert csak akkor vesszük észre hogy milyen fontos valami ha elveszítjük.és ezen nem azt az apukát hanem a szabadságodról van szó.

Ilyen fiatalon még jársz egy korod bélivel szakítotok és az élet megy tovább.de ha eléred a 18 gyereked lesz tőle és feleségül vesz akkor rájössz hogy csak kihasznált.

ez nem ellened szól de egy 16 éves lány nem tudja magát eltartani nem hogy felneveljen egy 3 éves gyereket és majd pár év múlva meg még egyet mert a férj akarja.

és ki fogja őket eltartani mert az a mai világba elég drága nem beszélve hogy otthagyhatod a sulit és akkor belőled sem lesz semmi.

Ha most 24 éves lennél akkor mondanám azt hogy okés egy próbát megér,bár a családokat szétszakítani egy külső ember nem tehetné meg vagyis elég önző ember az.Mert a válásnál és minden veszekedésnél a gyereken csattan az ostor.Ezt az utolsó mondatot csak olyan ember értheti meg aki már volt hasonló helyzetbe

2009. jan. 10. 23:04
 16/29 A kérdező kommentje:
A szüleim a kezdetektől fogva ismerik. S egy rossz szavuk nincs rá. Nagyon szeretik.
2009. jan. 10. 23:13
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
nem, nem nem...nagyon naiv vagy. A ferfiak egy bizonyos kor utan mar fiatal csajokra buknak, a feleseg unalmas lesz, nem annyira csinos mar, kell nekik a fiatal, ude test. Ha elhagyja a feleseget, akkor hajra, de azelott ne, ne szakits szet egy csaladot. Az nem a te dolgod, hogy mi folyik a csaladjan belul, a gyerek nagyon nehezen viseli a valast, raadasul mi kozos van egy 16 es egy 32 eves koztt, te meg joforman gyerek vagy...En is voltam hasonlo helyzetben, de nalam idosebb volt a pasi...meg idoben kiszalltam...
2009. jan. 11. 11:44
 18/29 anonim ***** válasza:

Szia! :) Ismerős a helyzet, szóval megértelek. Annyit tudok tanácsolni, hogy ne akard szétszakítani őket tényleg. Nem mondom hogy szakíts vele, bár ez lenne a helyes, de tényleg nem könnyű. Várj vele, ha magától elválik, akkor minden oké, de ha te szakítod szét őket, akkor utólag még te jöhetsz ki rosszul a dologból, mivel 16 vagy csak (és ez nem megszólás, még 20 évesen is kevesen találnak végleges párt maguknak), a lényeg hogy egy idő után lehet hogy te is mást akarsz majd, úgymond élni akarsz egy kicsit. És egyszer csak azt veszed észre hogy a legszebb éveidet éled, és egy, akkor már 35-40 éves pasihoz tartozol, akit nem akarsz elhagyni, mert akkor teljesen egyedül maradna, miattad. Ha magától döntene most a válás mellett, az megint más lenne.

Remélem elég érthetően írtam le a véleményemet, és segítettem vele egy picit. :) Sok sikert és kitartást kívánok! (az utóbbi nagyon kell egy ilyen "kapcsolathoz").

2009. jan. 11. 15:13
 19/29 anonim ***** válasza:

Az előttem szólóval teljesen egyetértek... sajnos én is ilyen szituban vagyok most...

az szól be, aki nem volt még ilyen helyzetben. (addig jó neki :))

2009. jan. 11. 15:20
 20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm azon emberek válaszait, akik megértenek. A letolásokra, köszi de nincs szükségem. Annyira nem vagyok gyerekes, hogy ilyen hangnemben kioktass, sokkal komolyabb vagyok a tényleges koromnál (ezt nem én mondom, hanem mindenki a környezetemből)Az utolsó válaszadó kommentjének elolvasása után,egfigyeltem a válaszolókat, és tényleg az ostromol a legerőszakosabban aki nem volt ilyen helyzetben, s nem is tudja átérezni, hogy milyen ez.
2009. jan. 11. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!