Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak le akar fektetni, vagy mi?
2 éve ismerek egy srácot, 3 hete randizunk, eddig csak msn-en beszéltünk. Nagyon különleges fiú, egyetemista, kedveli a művészeteket, másképp látja a dolgokat stb. Ő is ezt gondolta rólam egészen, addig, míg nem találkoztunk. Utána jött az, hogy mennyire szép vagyok, meg akar csókolni stb. Mióta élőben találkozgatunk, nem is beszélünk komoly témákról és ez engem zavar. Azzal van elfoglalva, hogy milyen jól nézek ki. Én nem csak ennyi akarok számára lenni. Nem csak egy kaland. Annyira vártuk, hogy találkozzunk, mert nagyon sok közös témánk lenne, de ő mindig azzal jön, hogy szeretne majd megcsókolni, mert nagyon szép lány vagyok, meg aranyos. De akkor hol van a belső szépségem? Nagyon megijedtem, mert úgy érzem, csak le akar fektetni, ezért a külsőmmel foglalkozik ennyire, pedig mielőtt találkoztunk volna, a belsőm érdekelte. Most mi lehet ennek az oka? Nem hiszem, hogy butaságokról beszéltem volna vele eddig és azt sem gondolom, hogy könnyű prédának tűnök. Tudja, hogy nem vagyok egy felszínes ember. Szerintetek miért a külső szépségemmel van elfoglalva? Nem érdekli az eszem, a világnézetem, gondolkodásom?
16L
1. Tévedsz...
Kérdező: Hát elég nehézkes így eldönteni, de valószínűleg nagyon bejössz neki külsőleg és szerintem ezért elfelejtette a belsődet vagy nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!