Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó barátommal (3éve vagyunk jóba) összejöttünk 3napja és máris le akar fektetni. Hagynátok?
Figyelt kérdés
én l17 ő f 182009. ápr. 1. 21:45
1/14 anonim válasza:
Kicsit öreg vagy hozzá képest :D!
Amúgy ha már 3 éve jó barátok vagytok akkor nem hiszem, hogy csak ki akar használni, vagy hogy gyors lenne. Bár ezt csak Te tudod.
2/14 anonim válasza:
Hát attól függ, hogy eddig mennyire volt jó a viszonyotok. Én legalábbis ha nagyon jóban vagyok egy fiúval akkor van testi kapcsolat is (gondolok itt pl az ölelésre) és ha ilyesmi volt, és tényleg nagypn jóban voltatok, akkor miért ne?
3/14 anonim válasza:
nem:D
ez csak a sexre utazik,hagyd a fenébe,főleg ha neked ez lenne az első.találsz te sokkal jobbat is:)
4/14 anonim válasza:
utalom, amikor valaki azt a szot hasznalja, hogy lefektetni. Miert kell ugy beallitani, hogy a nok a fiuk miatt szexelnek? akkor fekudj le vele, amikor akarsz, abban sincs semmi, ha elso nap, ha annyira kivanod, tolem, mindenki maga donti el? A pasi meg nem hibas, szereti a szexet, kivan teged, ennyi, ha nem kivanod, akkor ne hagyd.
5/14 anonim válasza:
Én nem vok ribi, szal biztos nem hagynám...
6/14 anonim válasza:
nEM RIBI AZÉRT VALAKI, MERT LEFEKSZIK A MÁSIKKAL.
aMÚGY MEG A SZEX EGY JÓ DOLOG.
8/14 anonim válasza:
Én biztos nem hagynám... de igaza van az első válaszadónak. Ha jóban voltatok 3 éven át, akkor nem hiszem, hogy ki akarna használni.:) De sztem azért csak várj még vele kicsit.:D
9/14 anonim válasza:
Nem azért ribi, mert lefeküdt...Nem mindegy, mennyi idő után... 3 napos "párkapcsolat" meg szerintem semmi a szexhez...
10/14 anonim válasza:
Én nem hagynám. Félnék, hogy kihasználna.
Persze te ismered, neked kell tudnod, milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!