Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl parázom a "szeretlek" szó jelentését? Együtt voltam a barátommal 2 hónapig, akkor szakítottunk családi problémák miatt, de most 2 hete megint összejöttünk.
Figyelt kérdés
Ő már elég régóta mondja nekem, hogy imád. De azt h szeret még sose mondta, igaz én sem neki. Tegnap nála voltam és csak úgy összebújtunk, és most először volt az h ö bújt hozzám. Eddig mindig én bújtam és feküdtem a mellkasára. Úgy érzem, hogy kezd ragaszkodni hozzám. Este volt olyan h csak egymást néztük, és én majdnem azt mondtam neki h szeretem, csak aztán még sem mivel eszembe jutott h mi van ha ő még nem érzi ezt, ennyi idő után.
22L és 22F
2010. márc. 12. 12:45
3/4 anonim válasza:
Szerintem igen.Hidd el mondani fogja hamarosan :) az én párom is mondta első hónapokban hogy nagyon szeret velem lenni kedvel de még "nem meri" azt mondani hogy szeretlek amig nem érzi tiszta szívéből és nemsokra rá mondta is azóta is együtt vagyunk lassan 3 éve :)
4/4 anonim válasza:
A pasik annyira nem mondják ki :)
Lehet, hogy már rég érzi de azt hiszi, hogy kár kimondani hiszen úgyis látszik rajta :)
Sztem mondd neki ha úgy érzed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!