Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nök is félrelépnek egy stabil kapcsolatban is? Vagy inkább a férfiakra jelemzö ez?
A "lássa" alak bizonyos vidékeken elfogadott akkor is, ha nem felszólító módként használják.
Nos, a munkahelyen a WC-ben lehetni lehet, csak nem szabadna szexelni. Hogy nem látják meg őket, vagy legalábbis nem jelentik őket, az lehet az alkalom szerencséje, vagy elnézés a kollégák részéről.
A megcsalás nem köthető egyik vagy másik nemhez. Véleményem szerint érzelmi összetettséghez, intelligenciához, érzelmi intelligenciához sem. Persze, egy érzelmileg nulla, hülye nő bizonyára többször lép félre / több szexuális kapcsolatot létesít, mint egy érzelmes, intelligens férfi (egy nőnek több lehetősége van).
Igen, a nők is félrelépnek. Mit nevezel stabil kapcsolatnak? Mert lehet hogy az egyik fél szerint minden rendben van, a kötelező sablonbeszélgetések, a szép közös lakás, a mindennapi főtt étel, a kéthetente missziósban megejtett éjjeli szex maga a mennyeknek országa, és ennél szebb nem lehet, a másik viszont vágyik egy kis spontaneitásra, izgalomra, és szenved ebben a "tökéletes" kapcsolatban.
Hogy a férjed megizélte a kolleginát a munkahely WC-jében? Te döntsd el, megbocsátasz-e neki. De gondold át: Mennyire hagytad el magad az elmúlt időben? Mennyire korlátoztad? Mennyire elégítetted ki szexuálisan, szellemileg, érzelmileg? Ő törekedett erre? Hasonlít rád az a nő? Megéri a kapcsolatotok? Van benne izgalom, szerelem, legalább szeretet, vagy csak megszokás?
Megint 10:28 asnak..:)
Kettőn áll a dolog, ez igaz, de akkor is tiszteletre méltó, hogy így gondolod! Jó érzés tudni, hogy nem csak én és a párom vagyunk így, hanem azért van még jó ember a világon! Sok boldogságot!!:)
Kedves kérdező. A kapcsolat a bizalomról szól.
A legtöbb mai kapcsolat, elkurv.u.lt, épp ezért vannak a megcsalások, és az ilyen kapcsolatban élők automatikusan azt feltételezik, hogy ez a norma, mert ezt látják.
De egy valódi kapcsolat még mindig arról szól.
Tehát ha én bízok a páromban, akkor nem is kételkedek benne, nem hiszem, hogy megcsal.
Köszönöm a jókívánságot, nektek is sok boldogságot :)
A kérdezőnek: én is észrevenném ha a párom megcsal, ő is észrevenné ha én őt... egy olyan kapcsolatban ahol már évek óta egymásra van hangolódva a két fél, és egy szemrebbenésből is tudja, a másik mit érez, egyszerűen lehetetlen hogy elkerülje bármelyikünk figyelmét egy ilyen változás a másikban... mellesleg én személy szerint olyan vagyok, hogy hazudni is képtelen vagyok, egyszerűen elsírom magam miután kimondtam valamit ami nem valós... gyerekkoromban jól megtanultam ezt egy bizonyos eset után,"hála" édesanyámnak... inkább nem részletezném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!