Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig mehet el a fiúm? (bőv. Infó lenn)
Keresztény családban nevelkedtem, és tisztelem is a vallásomat, így megfogadtam, hogy nem fekszem le a senkivel a házasságig.
Nemrég összejöttem egy fiúval, akit nagyon szeretek és ő is engem.
A szexről már beszéltünk, hogy korai, de annyit megengedtem neki, hogy a melleimet megfogja. Szerintetek ez baj?
16/L

A könyvajánlós vagyok. Rákerestem a neten és megtaláltam. Mary Beth Bonacci írta. Itt egy link, ahol olvashatsz róla, tényleg nagyon jó könyv, érdemes beszerezni.

Szia
Én is ilyen vok, csak nekem nincs bnőm, szal nem is áll fenn a veszélye ilyen dolgoknak. Am van ez az oldal:
Én elolvastam, sztem tök jó, hogy ezt így elmagyarázták. Mindenképpen olvasd át. Főleg azt a fejezetet, amit küldtem, de mind a 12 elég hasznos.
Am a mellfogdosásból akkor lehet baj, ha csak jobban felizgat. Ne izgassátok egymást, mert nem kéne a házasságig kielégülni. Az izgatás meg a kielégülési vágyhoz vezet. Érted...
Am sok sikert, remélem betartjátok. Remélem a srác is keresztény, mert kül sztem nem is tudja tisztelni ezt a tulajdonságot benned és csak megfektetni akar meg kihívást jelentesz neki.
Egyébként ez meg nem csak arról szól, hogy mit engedsz meg neki, hanem arról is, hogy ő miket fogad el. Mert ha pl egyszer csak ledobod magadról a ruhát amikor kettesben vagytok, akkor az lenne a helyes viselkedés, hogy visszaadja rád. Szal nem csak rajtad múlik. Mind2-en uralkodnotok kéne magatokon. A fiúk meg ugye szeretik sajnáltatni magukat, hogy milyen kanosak és dugni kell, mert a többiek is azt csinálják és már nem tudják hova dugják be a farkukat. Am annyiban igaz, hogy vannak hormonok is, de ezeken uralkodni lehet.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!