Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél ha ronda lennél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél ha ronda lennél, de volna mindig nőd, mert van pénzed?

Figyelt kérdés
tegnap 05:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A vállalkozók mind trükköznek az adózással, különben nem sok maradna nekik. Ez szerintem ezekben a körökben teljesen normális.

Egyébként én nem hiszek ebben a ronda dologban.

Ha van pénze, akkor van lehetősége javítani a külsején, jó fodrásszal, öltözködéssel, sporttal.

A kisugárzás, ami a meghatározó, és ha valaki sikeres az üzleti életben, kizártnak tartom, hogy olyan taszító lenne.

Az viszont valószínűleg nem esne jól, ha tudnám, hogy valaki csak a pénzem miatt van velem.

tegnap 11:36
 22/26 anonim ***** válasza:

A bitcoin lejart lemez. Most a Pi a meno, az meg jo ideig banyaszhato :)

40F truecel

tegnap 11:57
 23/26 anonim ***** válasza:

19

"a munka se lehet valami középkori ezeréves trógerság hiába kompenzálja azzal ami ultramodern és csak 100 év múlva lesz valami"

Erre írtam, hogy te se jönnél össze dagadt nővel, azon az alapon, hogy majd X év mulva vékony lesz

tegnap 13:39
 24/26 A kérdező kommentje:

"Ha valaki bitcoin milliardos, es eladja a bitcoinjait, az mennyi cash,t ér jelenleg? (Nekem fogalmam nincs)"

Hát attól függ hogy dollár milliárdos akkor milliárd dollárokat ha forintmilliárdos akkor milliárd forintokat.

De igazából a kérdést nem igazán értem. Én mondjuk magyarországon forintban gondolkozom. De ha egyszer konkrét a kérdés akkor ezt is tisztázni kell.

tegnap 13:45
 25/26 A kérdező kommentje:
21 aki nem vállalkozó az ezeket nem értheti bérből és fizetésből létezni teljesen más amikor a vezér igazgató meg a tulajdonos vállal minden felelősséget.
tegnap 13:46
 26/26 A kérdező kommentje:
23 igen de még mindig nem értem hogy itt most miről van szó a 23-as válaszban.
tegnap 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!