Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ha ronda lennél, de volna mindig nőd, mert van pénzed?
Figyelt kérdés
ma 05:15
11/26 anonim 

válasza:

10
A szó legszorosabb értelmeben nem...
Olyan pasi nem kell, aki sumakol., alkalmi melobol él. Igy ertettem a bejelenetett munkát....egyebkent meg: Mi a szart kezdjek amugy egy bitcoin miliardossal? Te sem kezdenél olyan nővel, aki most dagadt, de 80 ev mulva vékony lesz.
12/26 A kérdező kommentje:
Nem egészen értem ezt a dagadt meg sovány hasonlatot meg a 80 évet. Most kell élni, nem 80 év múlva.
ma 10:20
14/26 A kérdező kommentje:
Még így se értem.
ma 11:02
15/26 anonim 

válasza:

Örülnék neki. Jelenleg nincs annyi pénzem, amennyi kompenzálná a külsőmet.
16/26 A kérdező kommentje:
Jó de az se igazi ha a nő a pénzed miatt van veled
ma 11:09
17/26 anonim 

válasza:

Lehet, hogy nem az igazi. De még mindig jobb, ha van nő, akár a pénzemért is, mint ha egyáltalán nincs.
18/26 A kérdező kommentje:
Ez abban az esetben igaz ha a nő odaadja magát nem pedig átver anélkül és még a pénzt is viszi, utána meg már nőre sincs pénz. Persze oké, oda lehet figyelni
ma 11:19
19/26 A kérdező kommentje:
11 viszont még mindig nem értem hogyha van egy bejelentett meló, minimálbéres, és mellette bitcoin milliárdosak akkor az mért is nem jó? Mert akkor van egy olyan része ami nem sumákolás és van egy olyan része is ahol pénz is van.
ma 11:20
20/26 anonim 

válasza:

19
Ha valaki bitcoin milliardos, es eladja a bitcoinjait, az mennyi cash,t ér jelenleg? (Nekem fogalmam nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!